Rack-a-macka-fone.

I helgen har jag jobbat dubbelpass, wawawiwa. Trött som en gnu, men det börjar ordna upp sig. Får leka gamling och vila middag sen :)
Jobbar varje dag denna veckan, förutom lördag. Socialt liv? Nej, not so much.
 
Nu blir det lunch. Ikväll ska jag träffa mina globetrotters till föräldrar som precis kommit hem från andra sidan jordklotet lite. Jag är SÅ resesugen just nu. Skicka mig till Sydafrika, så är du snäll :)

Take me to that place again, that lovely lonely place again

Igår var jag på gymmet för första gången på länge. De senaste två månaderna har jag gått ner 3 kg utan att träna. Däremot äter jag väl mindre rent allmänt och så har jag medvetet sluta äta godis. Jag klarar mig finfint utan det nu och så vill jag ha det. Jag unnar mig gärna, men vill ha en snygg och hälsosam kropp. Så igår blev det 45 minuter indoor walking med en köttig man som instruktör, han pressade alla till bristningsgränsen. Såååååehhhh, ja. Välj själv - beach 2013 eller vassen 2013. (beach 2013 börjar väl i vanlig ordning i januari/februari?? SEMESTERRRRRRRRRR!)

Bä bä vita lamm, har du någon ull?

Slutprovet gick väldigt smidigt. Kunde med gott mod resa mig från min plats och lämna in de 21 sidor papper som visar att jag kan det vi skulle lära oss. Hoppade upp på min underbara cykel med två punkteringar, nya för dagen, och cyklade via Hemköp till min fina Annelie. Sen lät jag henne laga middag till mig :P hem kom jag med resterna i en matlåda till morgondagens monsterarbetspass (två olika arbetsplatser, totalt 15h jobb med 2 timmars mat- och vilopaus på mitten).
 
Så nu är det dags för ett glas mjölk, tandborstning och nedkrypning i kall säng. Hoppas på att kattis lägger sig bredvid mina fötter inatt med :)
Puss o kram

release me

Vilken härlig känsla det är att det är sista dagen på engelskan imorgon! Eller egentligen idag, ska skicka in sista uppgiften i eftermiddag och ikväll är det slutprov. yaaay :)  Så enkelt att bli behörig till högskolan. Alla kurser done (tror jag ;)) och så ett bra resultat på högskoleprovet.
 
Men ändå ååååångest över vad jag ska välja, vilken tur att jag har så bra människor omkring mig som står ut och hjälper mig :)

Good morning, sunshine

 
Frukost i Koh Phangan-solen. Ge mig frukost i en annan sol snart, tack. Jag längtar.

Bottoms up!

Trey Songz – Bottoms Up - feat. Nicki Minaj
 
Hyfsat bitter på hur mycket jag har att stå i just nu. Allt ska bli så underbart och magiskt perfekt också. Ånghäst lite faktiskt. Fast kanske mest bitter över hur lite tid jag har till att träffa familj, vänner och killen.
Ge mig vintersemester och en litenlitenliten chans att fly igen.
 
PS. Norge var gött. Ensamshopping, mysmiddag på Egon's med Alex, mysmiddag hemma med Fillippinarna, Skellefteåarna och Ida :) Saknar jobbet och sammanhållningen. GAH. Följa Osloturen med en dagstur i fiiina bilen till Estocolmo med finis, allt jag gjorde var plugggggggggg. Fett värt att få vara nära finis lite iaf.

RSS 2.0