And I might just join the mile-high club

Alina Devecerski – Flytta på dej

De senaste dagarna har jag ätit mer tårta och kakor än på de senaste fem åren sammanslaget!
Men denna måndagen startade med välförtjänt sovmorgon och fortsatte med systermys och BODYPUMP. Sinnes hur tufft det var idag, kanske beror på att jag senast hamnade på bodypump i November i fjor, but anyways! (eller så beror det på att jag är gammal nu) Loved it! Det kommer inte dröja lika länge till nästa pass.

Nu har jag fyllt 23 och jag tänker faaaanemaj inte bli äldre nu :)

Det här är Mister Cool

Kattis blev rädd för något utanför fönstret igen och hoppade baklänges. Fönsterkarmen är inte hur bred som helst. Resultat: chockad kise faller ner på förvaringsbänk.Stakkars lille pussekatten da!


Ta av dig din truckerkeps!

Uppstigning 5.45 innebär att sakna bilen, då hade jag kunnat stiga upp 6.20 istället. Men då hade jag fått leta parkering här i kvarteren för eeeevigt. Buss är najs, oh yes, det bästa som finns. 

Jobb fLöt. Sen kom lyxbehandling i form av hämtning och shopping för leksaker "för det är det roligaste som finns och jag ääääär så glad i barn", typ. 2 timmar senare var jag hemma i min vrå och väntade på bästaste E som skulle komma med bakad potatis, men det blev inget med det för att potatisarna var slut (?!) på grafitti. Mys blev det iaf, bra kväll! :)


Godnatt


Nu måste du skynda o hinna förbi

På väg hem köpte jag den största gurkan jag hittade. Och fyra liter mjölk. Mest för att det kan vara bra att ha ;) och så tittade vi på när de aggiterade HIF-fansen vallades till centralen av aggiterad polis.

dagens tips / datens gips: Norlie & KKV – Ingenting står över mig - Benji Of Sweden Radio Remix

hundra armar, multitask

Ikväll blev det bowling med Karlan, mycket trevligt. Vi fick byta bana tre gånger för "det är ju fel på den, inte på oss", fast på riktigt.
En bana hängde sig ständigt och en annan gav mig handikapp och välte ner 1-2 st varje gång jag skulle slänga iväg klothelvetet, dock inte när det var Karlans tur. Den påstod flertalet ggr att jag fick strike, och alla vet att jag inte får det, så det förstörde sporten i det hela. Ein bisschen.

I vanlig ordning fick blondinen gå fram till mannen bakom disken och be snällt om mer speltid ♥
Han sa att det hade varit en massa barn o spelat där idag, så det nog var de som förstört banorna lite. Den satte mannen blev ställd (nöjd) och visste inte vad man svarar politiskt korrekt på det där.eat me, beat me. mumsaj?

Här har ni originalbilden!
Blir så himla trött på folk som snor mina bilder och klipper in sig själv..

Ursäkta att jag viker ut mig lite, men ingen har väl dött av lite titties?


juuuust det


("men jag är mogen" /Johan Glans)

Like a lemur, a fuzzy little dreamer, I strut around with easy steps

Jag dömer ingen som glömmer någons födelsedag. Klart, det är ju inte roligt, men vi har ju så mycket att tänka på hela tiden att det är lätt att glömma bort sånt.
Frågan är om det inte är lite väl mycket trafik i skallen när man glömmer bort sin egen födelsedag?
Jag tänkte vara ledig på min dag, men när chefen ringde och frågade om jag kunde jobba svarade jag ja direkt. Oops. Men det är väl lika bra att göra lite nytta också, inte bara äta tårta och dricka kaffe.

Måste älska The Ugly Dance lite

du är en tanke så förförande, samtidigt förgörande, men underbar

oh hello dear, who are you doing? ;)


dagens tips: tunnbröd + leverpastej + smörgåsgurka
dagens träning: 60 minuters spinning
dagens powerwalklåt: Fulkultur – Fuldans Psykbryt Remix
dagens feeling: bleeeeek
dagens syssla: lite städning
dagens dryck: vatten
dagens saknade mat: pad thai
dagens låt: Greyhound
dagens like: nattjobb
dagens dislike: ingen snygg man att gosa med
dagens längtan: strandbad i sol och värme
dagens rönndahl: Dagens tips #6: te
dagens citat: Why do people say "grow some balls"? Balls are sensitive. If you wanna be tough, grow a vagina. Those things take a pounding. /Betty White

Trumma trumma trumma trumma trumma på din dumma melodi

Ledaren Anneli är tillbaka på IW på söndagar @ kronborg, wunderbaum.
Spaghettiben när man går ner för trapporna är ♥ !

Dagens middagstips: bred ut ett lager lättkesella på tunnbröd, klicka ut lite lite lite pepparrotsvisp, strö på dill och lägg på 2 skivor rökt lax, rulla ihop kalaset. nomnomnom.


What a good DILL!

Hon springer på taniga ben

Dagens i-landsproblem: bestämma sig för vilken kaffemaskin man ska önska sig av födelsedagstomten ;)

Fick ett värt erbjudande från Buzzador. Tassimo T55, en rabattcheck på 200kr kapselköp, 8 paket kaffe, två kapselhållare för en tredjedel av butikspriset.
Så snart kan jag njuta av kaffe hela dagarna, utan att behöva gå ner till nått kafé eller blanda pulverkaffe, hihi.På tal om att springa på taniga ben så ska jag cykla till gymmet nu för 30 minuters indoorwalking! Och knäböj. MUMS!

Lord, I'm 500 miles away from home

Eftersom det nu gått cirka två veckor sen jag sökte till högskola har jag nu en ny livsplan.. Skola vs jobb. Åh hå hå vad man kan pendla inuti lilla skallen. Why so serious?
Realisten säger: det lär bli jobb, det blir det alltid. Det är bekvämt och så blir man miljonär inom vården, jooooråserru.

Ett fel närmare rätt, ett sätt att se på saker

Nej, imorse blev det inget kaffe. Tvärväcktes och fick jobba istället. Det är väl lika bra det, nästan. Fult väder att jobba i.
Kväll med syster och CXWORX, bra trots min malfunctioning body. Nu: criminal minds och kvällsfika.

Ett fel närmare rätt
Trumma trumma

Hold a hand for cover from harm

(Ånghäst.) Längtar efter att deporteras. Nya äventyr, lite flykt. Ett tag. Jag har inget att fly ifrån förutom vardag, vilket är något jag egentligen inte har. Distans är nyttigt. Få nytt perspektiv. Omvärdera. Semestra. Slippa alla måsten. Bara njuta. 
Vi behöver nog utlandsmånader allihop.


Låt det nu bli morgon så jag kan få dricka en kopp kaffe så starkt att skeden står rakt upp.The Temper Trap – Fader


RSS 2.0