wop wop wop wop wop

Knät tramsar fortfarande, men nu behandlas det i alla fall. Jobbigt att bara träna överkropp, jag är ju käääär i att träna ben..
 
Ösregn på Kapten Röd i torsdags resulterade i middag på Fridays med 4 fina vänner, men en timme senare var vi 11 snyggingar runt ett runt bord inne. En dyngsur tjocktröja ger en mysig filt. Mys och bus. Öl och cider på Victors med fula miner. Sen raggggga brudar på centiliter & gram. Ball kväll :) fast vi missade det mesta av Timbuktu..
Sen blev det en väldigt fin helg med den där underbaringen.
 
En vecka tills det är semesteeeeeer! Det ska bli alldeles underbart :) och så jobbar jag bara 16 timmar denna veckan, glliiiiiiid

Jag är svag för dig för du gör mig stark

Äntligen torsdag! Om några timmar får jag njuta av att umgås med den där underbara människan igen :) Långhelg, jippi! Massa skoj blir det, typ simma+bubbelbad, träna, shoppa, fest i val:a, Timbuktu och Kapten Röd ikväll, maaaaaat.
 
Jag har på något vis fått senknuta/muskelinflammation eller nååååått trams, dumma dumma dumma knä. Hoppas det går över snart, och att min hand slutar härma knät med svullnad, rodnad och smärta. Hur töntigt är inte detta?!
 
 
Ah, just det.. Jag har fått fast jobb! Yaaaaay
Gliiiiider genom livet med dig

Lo que paso, paso

Stort hat mot halsflussvirus. Much love till nyponsoppa och te. Strålande humör idag för jag har ingen feber mer, jag tänker må braaaa nu! Fortfarande ont i halsen, men jag har kunnat äta litegrann nu, hihi.
 
Lördag: sluta vara begravd under täcket i soffan, titta på vältränade killar dyka, mysa, te te te te te, kalas, tårta.

Utlämnande.se

Det känns så rätt. Ingen stress, inga krav, bara glädje. Det är såhär det ska vara. Det gör mig ingenting att vi inte utbytt namn på vad vi är eller inte är. Det gör mig ingenting om det dröjer eller om det händer nu. Jag är trygg i det vi har. Jag är innerligt glad.
 
Nuff sed!
Jag är inte bara glader, jag är lite bitter också. För jag har halsfluss. Så alla roliga planer jag hade för denna veckan kördes i botten direkt. Var skickar man klagobrevet? ;)

This is what we're waiting for

Efter en vecka med för lite sömn och sommarnattjobbs slut, kom en helt jobbfri vecka. Det är så himla skööööönt, men ja, ovant! Firade in ledighet med Batmanfilm med två av de bästa. I veckan blir det fest, högstadievän (+1) besök, träning, släktkalas, shopping, träffa kollegor, och såklart en hel massa mys.
 
Tidig uppstigning idag, mycket på schemat. hihi, längtaaaar!
Extra glädje: fin pöjk
Extra glädje2: resa bokad
 
Ivan Gough & Feenixpawl – In My Mind - feat. Georgi Kay [Axwell Mix]

RSS 2.0