there's a sacred place... slipknot är typ KING

inatt: ligger och babblar med kp. plötsligt snarkar jag till. kp påpekar att jag snarkar. jag öppnar ögonen och säger neheeeedå! sen kunde jag inte somna, för jag ville inte snarka.
HAH! som om det är mitt problem om jag snarkar. hell no, det är alla andras problem, jag sover ju gott ju!
jag kom på det ikväll, när jag pratade med kp, minns knappt tankegången inatt, va så himla trött.

wawa! ny dag och nya utmaningar imorgon. köpte stans fulaste inneskor idag = wannabe-foppa-tofflor. alla har såna på jobb, så det är väl bara att joina. ändå bekväma, väl?

jävligt ruuuuligt samtal med kp ikväll btw, gilla min skånska och att jag får lov att mobba hörbyfolk för de säger tajp istället för tejp, och tjaj istället för tjej :P och mina dialoger med mig själv - alla vet att jag besvarar mina egna frågor. typ ska vi ta oss ett ägg? ja, ja, det ska vi nog.
nä, fy bubblan. jag har väl avslöjat tillräckligt om min sista dag i arbetslöshet? :P

din blick, den ber mig att tona ner mig, men jag kan inte sluta nu

ta en titt: http://www.youtube.com/verify_age?next_url=http%3A//www.youtube.com/watch%3Fv%3D5hgsw5Hg0Ag%26feature%3Dautoplay%26list%3DPL8877344B6FE69DAF%26index%3D2%26playnext%3D2

fick ett önskemål om fler bilder på bloggen, så ja, here it goes. (förresten så synes jeg att vi borde ta en sån här bild själva, brudar! ;))


HÄRLIGA TIDER ;)
alla nöjda och glada?

you're gonna be the one that saves me

kollektivpojk: du måste skaffa en hobby, så du inte fortsätter tycka det är astråkigt att vara här. det vore synd om du flyttade.. det är ju inte kul att pilla på sig själv hela dagarna långa, fniss. vi andra spelar starcraft, förstår att du inte vill. men skaffa nått sånt onödigt timekill liksom. :)

kollektivpojk: tjejlinnen is the shit, åh, alltså jag gillar urringningen. och jag gillar att visa mina stora bröstmuskler!
även en man hemma som synes likadant ;)

tini: shit så smal han är
: jag är inte smal
tini: nehepp, vad kallar du det då?
: jag är biff, sjukt krampig, kolla (spänner magen och nej, han ljög inte om muskler)
tini: tur, för smala killar är läskiga
: du gillar alltså big men?
tini: neee.. alltså det är så, vissa gillar lammkött, andra gillar fläskfärs..
: ja.. jag är lamm! :)
tini: och jag gillar biff. btw så är du ikke lamm, du är äldre än mig, ditt kötthuve
fnissssss

jag går på stan, går förbi tre killar med massor av goodiebags (!)
en av männen stoppar mig: haj, hvor gammel er du?
tini: tjueen
:naj, okej, ja, da er du litt ung før vår kampanje. men jeg vil si woooow! du er den beste mensken jeg talt med idag
tini: takk

btw, fett att jag kan skriva norska va? helt utan google translate :P tino får ju rätta mig. feel free to do so. men yeahh, imorn börjar jag prata norska också. wawa!


Everything you think, do and say, is in the pill you took today

datum: 30 januari
tid: 19.30
väderförhållande: mulet, minusgrader.
ska åtgärdas: det ligger fimpar och skräp på trädäcket/gården.
fråga: är det vettigt att spola av gården med vatten?
svar från allmänheten: nej
svar från föreningen: ja
resultat: en glashal gård som man måste gå över för att komma ut härifrån.
tack, bra tänkt!


du ger mig inga löften och du ställer inga krav

First thing in the morning ska jag ner till rema alt. kiwi och köpa ÄGG och KESO! Jag längtar. Typ jättemycket! Åh, slå på stort och köpa lingongrova? ;P Vet att det finns på rema, hihi. Svar ja, jag borde ätit något mer innan, eftersom jag kvider efter mat nu. Men det är snart läggdags, så jag lär överleva faktiskt.

kent - glasäpplen. lustigt med random musik när man skriver matinlägg. maaaaat ♥

Min värld ska aldrig röra din. Din värld ska aldrig röra min.

I min värld är det fegt att va ful
Det är skillnad förr var det fult att va feg
Min värld är en liten smutsig värld
Mina tankar är fula och små


Huvudbry suger apa. "det är som att ligga i sängen och försöka nå till taket, man sträcker sig så långt man kan, men är ändå jävligt mycket för långt ifrån taket." Jag står bredvid och håller din hand, let me know om jag kan hjälpa dig med något.


och när ljuset släcks så ska du va min

mätt och belåten sitter jag på mitt rum, gottgott med pasta carbonara.
pojkarna tittar på vm nu, wawa, men inte det vm som man vill/kan/borde se, utan ja - nörd vm typ. de är ju gejmörs.. så jag ska plocka fram en av mina böcker om en stund. sen får jag väl hitta mig en fin idiothobby, typ ms röj. höhö

bussresan var den snabbaste ever. typ. skönt med sällskap.


en helt ny karriäääähääär


120-paletten

borstar

3 x bronze - jättesommar, sommar och vinter

foundation

 
fin bonus när man shoppar denna helgen: babyliss beliss


wawa, nästa gång jag ska hem kommer jag knappast tveka, för då väntar, förutom mina kära vänner, även dessa godingar på mig! :) hihi, bästa underhållningen på en bussresa! onlineshopping

samwa pliis kåll naj wan wan

so much to do, so little time. fast tvärtom. nå er jeg på en buss til oslo. kalasson blir min räddning 12.30, woohoo ;P hur ska jag hinna sova, beställa 120-paletten från eleven.se, facebooka och.. ehm, ja, "en massa annat", typ sova mer.

kan ju avslöja att nattens planer gick åt h. för jag bestämde mig för att vila lite innan brevöppning, 10 brev som väntade. så ja, jag vaknade 5.30 sen. perfekt! upp & duscha, brevöppna, chilla, väcka johanna & mor min, äta frukost, bli hämtad. and here i am.
tack för att ni är så jävla bra! ♥

kan någon snälla åka ut dit jag är NU NU NU och typ fota, helsjuk sunrise över frostiga åkrar, lite disigt. men ack, så vackert.

jag räknar tre, fyra, fem

fy bubbelibubblan.
bortblåst mobilfunktion för i
bortblåst lokalsinne för t
bortblåst huvudinnehåll för vissa ..?
bortblåst värdighet för vissa ..?
(inflyttningsfest hos p)

men skutteliskutt, hoppelihopp. och godnatt.
ska bara öppna veckans post först. whoops

tala om vem du är den här gången

brunch hos ida var underbart. bacon. äggröra. chokladmjölk. ostbulle med ost. idamys. kattbus. stora tänder på katt. snack om livet och planer.
no matter what, i'm here for you.

i eftermiddag har jag varit på F's 5-årskalas, så mysigt. hon är så himla söt, den där lilla flickan. och himla goda kakor och tårta. och kaffe ;) drack typ en hink kaffe
på vägen hem var det pitstop hos m&p, och in i bilen skuttade en av mina klänningar, lite nyköpt sprit och såklart MAT. mat är kärlek. den var mycket uppskattad av magen.

back to business. kent spelas högt. gött!


Längtan skala 3:1

vi vet hur man lånar i hemlighet på obestämd tid. vi är bra på det! typ mina vallåsen-skillz, lite dina. men true dat, jag är vass på det

lime-peppar ordnat, levereras imorgonbitti, på väg till bussterminalen. borde gå in på hemköp och skaffa keso, typ äpple-päron-vanilj, så har jag bussfika. min banan ska också hänga med. = mycket godare och mer mättande än 2 knäckebröd med smöreost.

nä men då ska man väl blanda nån god drink och hoppa in i en varm dusch -> göra sig i ordning -> dra på fest. minus att jag inte äger blannevann, så antingen blir det shot time eller mjölkdrink. hmmz ;) dagens i-landsproblem

bygg något vackert, eller krossa allt.

ingen vill bli dömd för det de gör, ingen vill höra att han/hon är en tönt, dålig vän, wannabe, lätt på foten, svin, bla bla bla. ändå pratar folk bakom ryggen på varandra. även vänner pratar om varandra. jag anser inte att vänner som snackar skit om varandra är just det - vänner. bekanta må hända, men långt ifrån vänner.
det verkar alltid mer intressant att prata om någon som misslyckats. pratas det om hur någon annan lyckats så är det ofta negativt vinklat, som om personen inte förtjänade det, pga avundsjuka från dem pratandes sida. trist att folk inte kan vara glada för varandras skull.

det viktigaste är vad man tycker om sig själv. oavsett vad du omger dig med för folk, miljö, sysslor, osv, så måste du älska dig själv för att kunna uppskatta allt, alla detaljer.
det är bara jag som är ansvarig för min lycka.ps. detta inlägget handlar om a private matter. jag vet vad folk, kända och okända, tycker och tror om mig, lite tröttsamt att höra, jag och mina närmst vet sanningen. vill jag ha en åsikt så lovar jag att be om det. oavsett vad så tänker jag leva mitt liv precis som jag vill. mår jag dåligt av något, så tar jag tag i det.. så ni kan sluta diskutera mitt liv och oroa er för mig. ds.
godnatt.


kan inte låta bli att le åt alla saker jag aldrig ser

Du är tunn som luft
Du är nästan perfekt
Du gör mig lugn när alla ljusen har släckts
Bara en sekund då är Jag nästan perfekt
Du gör mig lugn Jag klär i din andedräkt
Du gör mig lugn Du är nästan perfekt

jag stampar torkarbladens rytm

pratade med annelie när den långa morgonen tagit slut, sen bestämde jag att hon förtjänade bättre skjuts än kollektivtrafik, så jag körde och hämtade henne i grannbyn. efter lite förvirring stack vi till xxxlutz. åh va lustigt/lutzigt det var. lalande och bus, gömd a i garderob = t går därifrån. gungeligung. jättestolen ska vi upp på, punkt! (alex tipsar om jetpack)
skrev årets första arga lapp idag. människan som ställt sin bil bredvid min under min flipptajm på lutz är KORKAD. den stod ungefär 30cm ifrån min bil. det gick inte att öppna dörren utan att röra den andra bilen. suck, jag har en ny fin vit jacka (som för övrigt fick smaka på lite kaffe idag, dock utan fläck). så en fin arg lapp sattes under vindrutetorkaren, sen körde vi himmåd.
dumpade annelie vid sin port, där ett kioskmongo skulle parkera, men den tönten kunde inte konsten att backa. fniss. sen fick jag sitta i kö i 15 minuter på den trånga lilla gatan pga en jääääättelastbil som skulle backa ut från triangelbygget, de va duktiga, gossarna som guidade.
dock sluppit p-böter både imorse och ikväll, tack tack :)


note to self: köp lime-peppar!!
fy satan va kallt här är =/ ugn?


du är nästan perfekt

jag är en som lyckas pricka in saker. dagar jag kollar folks bloggar är dagar saker och ting har med mig att göra. yes, jag är synsk. kom på det för typ ett år sen. varsågoda.

ändå skönt att få ut sina tankar, så att du vet vad som rör runt i min skalle. även om det varken gör till eller från.  jag sov nästan inte alls inatt, låg i säng och lyssnade på lugn, vacker musik och kent. det var så skönt, jag var inte trött, hade inga tankar. jag kände mig så trygg där, vid dig. galet härlig morgon med maaaat, kent & flippppp. precis som det ska vara.
och ja. det finns många grejer på oslo vs malmö-listan. malmö vinner överlägset. men pga äventyrslust så vann oslo ändå.
nästan bästa kentlåten: Kent – Noll, hur har jag lyckats missa den? bedrift!

blev chill med camilla @ stan & entré igår, sen hemma hos mig. ilskan jag skrev om iförrigår löste sig. sen blev det bilfärd ut till landet, till a-towns hetaste brud! mys med vindruvor och ostriskakor, götttt. hoppas du hittar vindruvan under soffan innan den blir russinig.

nä, fy bubblan, det är fredag och jag syr i mitt hår. alltså det låter som att det borde smärta. men så är fel tänkt. ALLA VET DET!
ps. keso på lingongrova + lime-peppar är asgott!

as i whisper in your ear, i wanna fucking tear you apart

hur hände detta? jag är helt säker på vad jag vill. och BAM! så kommer det upp ett litet minne, en röst, en bild som gör mig svag, som gör att jag vill vara här lite mer.
och nej, säg inte följ ditt hjärta, för då följer man inte hjärnan. hjärtat väljer trygghet. hjärnan väljer äventyr.
det finns många många skäl till att bli kvar här, exempelvis kisen & valpis, familj, vänner,.. trygghet. i oslo är jag solo, och solo es fuerte, alla vet det ;)
oavsett vad som händer här, så vet jag att jag måste stanna i oslo ett tag, jag måste leva nu. nu när jag kan, är ung och frisk och lycklig. missar jag chansen så vet jag att jag kommer ångra mig. carpe diem.She Wants Revenge – Tear You Apart

so lovely, it feels so right

det blev slingor imorse, yaay! jag är riktigt nöjd.
om en stund ska jag hämta camilla, så ska vi chilla lite. sen blir det qina-dejt, därefter ut på landet till en underbar kvinna. och jag hoppas på att få träffa fr ikväll.
hur allt ska hinnas med, ja, det märker vi. nu ska jag gosa lite mer med valpis (jag är där nu) och dricka kaffe i väntan på camillas jag-är-redo-samtal.

har varit på gamla jobbet också, skrivit på papper och lämnat arbetskläder, osv. sen bjöd jag emelie & nermina på pizza, för det blir man sugen på - redig pizza i sverige när man kastat ögonen på norsk variant med jättetjock botten o sånt gojs.

bra bas i högtalarna här gör Pimp! Code – You know - Radio Edit till ren njutning

i'm dancing for dollars, for a fancy man

varma mackor är fin frukost, det. snart ska jag kasta på mig andra kläder, borsta håret och dra iväg. lite förändring såhär i slutet av januari. det är bra skit!


and loving every minute of it.

i don't know what to do when she makes me sing

detta är värsta i'm-on-a-high-dagen! :) så sjukt nice, förutom ett litet anfall av ilska ikväll men det får jag ta tag i imorgon, inte jätte-okej.!

+ ofrivillig sovmorgon, tvättat, ätit jättegott, träffat m&p&valpis.
+ saknar mitt gym, varför finns ni inte i oslo? det hade varit perfekt. lagom kostnad också, inte 400nok/månad. tack ändåå. crosstrainer i 40 minuter, därefter pepp för JOhannas magträning, sen egen magträning med 10 små kilo motstånd (med tanke på att vi brukade köra med 20 kg så är detta ingenting jöööh), sen på crosstrainern igen och mörda benen helt och hållet en stund till. phew* hårt att gå ner för trappan sen.
+ är jättepepp på mer träning. ska ta tag i livet och börja löpträna i oslo. som jag gjorde här innan. skönt. 
+ min kyl är bäst! där stod en gainomax jordgubb, kjærlighet.
+ sa upp mig idag.
+ kalasson ska åka buss med mig. kalasbra (läs med gbg-dialekt) tycker jag! :)

- lilla lilla söta valpis bits, så nu ser mina armar ut som om jag spenderade 7½h på malmöbussen med att försöka skära mig med en sked. ungefär sådär. uppfostran är dock kul som fän, han har lärt sig massor av mig idag


alla vet det! =)

God daaamn

ikväll kommer jag tvinga mig själv till crosstrainern alldeles för länge, typ 40 minuter, om inte mer. bara pressa som faaaan. varför jag inte tog med mina löparkläder alt. lämnade något vettigt här - det kan man fundera på om man inte har något att göra. blir tvättdags-gymbyxorna och träningslinnet, som jag inte gillar, ikväll.


telefonen ringer hela tiden, love it! ni har så fina röster och ord, vänner ;) men batteriet dör ju snart, får ta lägga laddaren i väskan. blir en chillstund hos m&p med valpis och god mat! påklädning nu då ja, sen busstur. tänker KÖRA hem, plan: byta till mig min bil. den kommer behövas de närmaste dagarna.
trodde att denna veckan skulle bli mer chill än förra, men icke, veckans schema, i synnerhet morgondagens, är jättefullpackat nu. roligt att få träffa alla :) sjuk bonus att pau kommer hem på fredag!


seriously

nån som vill hyra en möblerad etta i centrala malmö?
let me know!

my girl wants to party all the time

gud vilken lättnad. nu är det gjort. åååååh, fy i h! va det kittlas i magen. jag är helt höööög på adrenalin, i did it! again. denna gången var det mycket lättare dessutom, inga tankar efteråt. den 22e november lyckades förändra mitt liv radikalt, trots allt. jag vågar - jag vinner.
känns lite som att klippa navelsträngen, jag tar ju bort mitt skyddsnät.
fanfanfanfanfaaaaaan va nice. med detta humöret kan jag nog återuppliva nån som dött, så jävla pepp är jag på livet! gött mos!
skuttskutthopphopp

sitting on the top of the world, watching the stars go by

vill man så kan man. man klarar galet mycket mer än man tror. och man måste våga för att vinna. oavsett hur du gör så finns jag här för dig, det vet du. (mohahah, alla vet det ;))

jävligt VÄRD resa hem! för det första lyckades jag sova typ 3 timmar totalt på bussen, sjukt nice. blev hämtad av fina emelie, hem & dumpa väskor och sen ner till stan för graffiti-middag, h&m-besök och solning. därefter traskade jag bort till bästaste annelie, där va philli med, så åt vi gooood mat. (trots att jag redan var mätt som en sjuuuuk jävla gnu) på hempromenixen cyklade medelålderstjockahemköpsmannen upp bakom mig, vid typ hästhagen, och snackade med mig, hur fan känner han igen mig bakifrån efter så lång tid? utmärkande ;P kom hem, inventerade, gick ner på hemköp, mötte den där gubben där inne också. sen fotsteg mot ida & katt, finaste ni! kis var jättemycket mer gosig ikväll och massa busig.

nu kom jag hem, ska laga lite te, ensammysa och sova. några viktiga saker att göra när jag är här, men inte alls lika packat schema som förra veckan. :)
ha det bra!

inte ett tidsfördriv att dö för. but it's for a good cause

bra sminkblogg: http://amandarosende.blogg.se/
njaa-nagelblogg: http://lackat.blogg.se/
fuldans: http://www.youtube.com/watch?v=lXt63WGx13I
finaste jesper rönndahl: http://www.youtube.com/watch?v=HWC1f3WryPg

sjukt mycket bra musik på spotify. jag gillar starkt att internet fungerar så jag kan få all min musik offline, galet tråkigt att åka buss om internet inte skulle fungera här annars.

håller tummarna för att kalasson är övertalningsbar, vill inte åka buss hela vägen ensam när jag ska tillbaka. fett boring. alla vet det! eftersom han vet om mina massageskillz så hoppas vi att jag lyckas med övertalning. vi vet ju hur bra jag är på det. i always get it my way ;)

how about reclining my seat and catching up on my sleep? måste ju vara pigg inför tisdagsrepris ikväll :):)

UPDATE kl 11.54: bästa busschaffisen säger: ja nu närmar vi oss göteböörg och där ska vissa av, andra stanna och chaufför bytas. vi beräknas köra igen om.... om en stund. (!!!!)

let's go party

uppstigning 6.30, chill morgon med pojkar överallt. (vi gillar det, pojkar är bra)
plan: buss 8.10 från galleriet
progress: var på galleriet 7.50, hade för mycket tid
result: 8.20 började vi fundera på om busschaffisen hade utnyttjat egenmelding. egenmelding är en fin grej i norge som innebär i princip 2 veckors extra semester per år, som man får ta ut precis hur man vill, ring på morgonen o säg att du inte kommer, hänvisa till egenmelding. :P naaaajza
solved?: yeah. avgång 8.30 med ursäkten "ööööh, trafiken..?" motfråga: VILKEN??!! :P busigt men härligt med sovmorgon, synes jeg.


note to self: lägg ner multitasking. på en buss så är det bra att sega med saker. riktigt mycket!
Dirty Mama – La Basse - Radio Edit


alla vet det. /N
det vet alla. /A
det är det bästa.

freed from desire, mind and senses purified

kli på ryggen = lätt bästa sättet att somna :)
jag hann dock med en fattig dröm under mina knappt 4h sömn. känner mig sjukt påverkad av kollektivboysen då de spelar massa SC, pangpang & shit. och hur vi retar alex för han inte kan säga bord [bourd] utan säger [bård], äkta blekingeman!
drömde i alla fall att malmöjobbet låg granne med kollektivet. och att jag satt vid ett köksbord och åt tillsammans med en kvinna, tittade ut genom fönstret på en massa lekande barn. hon sa åt mig att sitta helt stilla. det kom en KILLER :O han gick förbi stackars barnen och pangade jättemycket. sen gömde vi oss under bordet. sen vaknade jag.


how can you move me if you don't even try?

Dagens fråga: Hur många ägg kan man äta innan man dör?


we live in a beautiful world

hej, jag heter christina och jag har beslutsångest. att sitta på en buss till skåne i 7,5h är inte så roligt. inte resan tillbaka hit heller. jag åkte tillbaka hit i lördags, då festade vi. söndag = chilldag. måndag = skriva kontrakt för jobb och därefter inga sysslor alls. eller jo, nu ljög jag, jag målade mina naglar 4 gånger och tog bort det 3 av dem gångerna. men vad gör jag nu då? jag börjar inte jobba förrän på tisdag. alla andra jobbar här. frågan är vad jag ska göra hemma. dock mycket lättare att fördriva tiden där. där är dessutom massa roliga människor att hänga med.
bla bla bla bla bla. ni förstår nog min beslutsångest by now.
jag tänkte åka med kalasson, men han har inget att göra i sverige, så han väntar några dagar med att åka. jag vill också kunna jobba om jag vill! :P

attans bananer.
det är ju det också, att jag måste stiga upp tidigt om jag inte vill anlända till skåneland sent.

och nej, det är inte hemlängtan. hade jag längtat efter malmö så hade jag åkt direkt. inte ens tänkt efter före. ge mig lite längtan!

hey, what did i just do?

Dagens förhör:

@svenska föreningen
- hej, jag vill betala hyran
- hej hej, var bor du?
- myggan
- oj,.. ja.. hur tycker du att det är att bo där? är folket bra?
- jag har ingenting att säga om det förutom att det går bra.
- ja men.. folket, tycker du om alla? trivs du bra med dem?
- *polletten trillar ner* haha, men du, jag vet vad du vill höra, men jag vet faktiskt inte.
- vaaa? nej, vi frågar alla nyinflyttade om de trivs
- fnissss, nej, det tror jag inte. jag vet vad du menar, men jag har inte bott här tillräckligt länge för att veta.
- har du & * hade nårra problem? hur uppfattar du *? bla bla bla
- nej, * är aldrig hemma när jag är det, så jag vet inte. kan jag få betala min hyra nu, tro?
- jaha, okej. men om det är nått så måste du säga till.

@myggan
mr-jag-va-i-sverige-i-helgen tar ett steg in och ropar direkt till mig "vad hände i helgen? hörde att det hände massa kul här. vem var inblandad?" x20 000
samma svar: fråga nån annan :P

tini gillar inte förhör.
1. låt oss ha ett öråd och rösta ut folk varje vecka, känns ändå som robinson, kamp för att hitta mat, osv. ;) 
2. det som händer på myggan, stannar på myggan. typ.


don't fucking tell me what to do

mixed feelings.

chefen sa att jag ska få prata norska, det känns kul. jag vet ju att jag kan, det känns bara lite dumt ibland när alla ändå förstår svenska. men chill pastill
får inte ha nagellack sen på jobb, precis som i malmöööeh. så fram tills måndag ska jag ha finfina naglar. gjorde först schackrutor på lösnaglar, lättare att jobba med högerhanden hela tiden ;) (tjack-rutor om man tänker på var jag bor.) men nu blev det inga lösnaglar men dock polkanaglar! mysigt fina.

man ska sluta äta så mycket ägg när man börjat kackla!!

-bounce! -she's poppin' bottles. -I'm gettin' tipsy.

jag känner sjuka många tummar uppåt!
förvåning: är. det. min. lön? o.m.f.g.!! :)
förvåning2: det ÄR min lön!
förvåning3: löneförhöjning så fort de får papper på min utbildning från norska staten
förvåning4: man börjar aldrig före 7.30
förvåning5: jag börjar jobba 1 feb.
förvåning6: kalasson ska bussa till gbg imorgon, ska man hänga med och åka vidare till malmö, tro?
förvåning7: svar på förvåning sex är nog ja. ja.
förvåning8: jag kommer hem imorgon! :O

I've got more wit, a better kiss, a hotter touch, a better fuck

Panic! At The Disco – Lying Is The Most Fun A Girl Can Have Without Taking Her Clothes Off

om 2 timmar ska jag vara på jobbet, bli förvånad över hur mycket jag ska tjäna i timmen, ställa lite frågor, kladda lite med pennan på ett papper och sen åka hem alternativt gå bredvid lite. vi får se vad han tänkt sig, den där chefen.

men NU ska jag klä på mig och traska ner till rema för inköp av ägg och mjölk. sen blir det frukost. får njuta av min sista dag i frihet. ;)

du är en tanke så förförande, samtidigt förgörande, men underbar

Veckans:
INNE: gamers.. "spännande"
UTE: förkylningar - nej tack
BÄSTA: massa onepiece-chillande
SÄMSTA: dagens mående
STYRKA: packa
SVAGHET: maaaat & fika
GODASTE: skagenpotatis @ graffiti café
GODASTE2: chokladfest @EH = alla kakor med choklad kostar 10kr
ÄCKLIGASTE: toro carbonarasås. ööööh. tur att knorr finns här också.
SHOT: sambuca alt. sambuca+mjölk
DRINK: fanta apple + vodka
FINASTE: kattkattkatt!!!
SÖTASTE: emelie, johanna, annelie, ida ♥
FAIL: matlusten är väck
FAIL2: kli i vänster öga har tagit bort mina lååånga ögonfransar typ närmast näsan, tråkigt. ser lite mongo ut. men det är bara jag som ser det ;)
VILJA: klona mig så jag kan vara i malmö med fina människor och vara här med partysvenske (haha, sämsta låten nånsin) och tjäna pengar
PRINCIPHÅLLARE: tini = bröst- och rumppratare
LÅT: Fulkultur – Fuldans Psykbryt Remix
CITAT: en häst är som bäst på fest
JA TACK: skånska
NEJ TACK: icke-existens av max & graffiti i oslo. dumt!


in my place, in my place /coldplay

min dörr står öppen. N tar ett steg in, pratar med mig. han säger klart en mening, hoppar bakåt, ber om ursäkt för att han gått in på mitt rum och frågar om han får lov att komma in. så jävla rätt!jag kan inte skilja på...

sjukt chill söndag blev det, mys!
ont i axlarna, massage taaaack (not gonna happen)

men jag har aldrig lyssnat när du lovat, aldrig ställt några krav

idag är ingen vanlig dag för idag är det funky-sunday, vilket innebär att alla måste ha solglasögon på sig och lalla runt. galenskaper. regeln säger också att man måste dricka sprit hela dagen. a's öl tog precis slut, illa gorilla. jag vägrar dricka, är ju fortfarande yr från gårdagens minneslucka. men jag har min onepiece på mig, och eftersom jag sitter på mitt rum nu så har jag inte sonnenbrillen på mig.

sjukt rolig kväll igår. tess fick ta sin kroppsstrumpa (ja, hon hade en kroppsstrumpa på sig, så fett! typ som en body fast med armar och ben. sexy på henne, spink-fia) och så hoppade hon i min onepiece. därefter bytte vi om alex till min onepiece. gillar att han inte minns det alls. sen gick han runt i den en stund. fint!
jäger-mjölk-shot = okej. mjölk-shot = okej. sambuca-mjölk-shot = okej. jäger-pasta-shot = njaaaa? han har lustiga ideer den där niklas.
dock ett stort minus att jag och tess glömde äta middag.
och ganska sjukt att vi va det enda festande kollektivet på 3b igår. 

alla vet det. festa sönder. kalasson.
den här festen får fyra av fem toasts. kanonkul!

en fot, ett ben, ett enkelt system

smärtfritt! jag är framme och har packat upp allt. :) riktigt bra att jag åkte hem och hämtade allt detta, hihi. nu klarar jag mig.

nu när man har så mycket torrvaror i skafferiet, vaaaad ska man äta till middag idag? plötsligt har jag för många alternativ.
och så har jag lösgodis :)
nu ska jag ta slut på kallvattnet, inte lönt att hoppas på varmvatten nu, inte ens ljummet.
UPDATE: yeah! it's my lucky day, för det fanns varmvatten kvar :) och efter dusch fick jag en god bonus: honungsvatten.

ta min hand, jag följer dig, vi ska åt samma håll

så himla vitt och fint ute, vita granar, marken är vit. vitt vitt vitt. vackert.

jag tror starkt på att vägarbete har ändrat vår färdväg, för det va bannemaj inte detta hållet jag åkte till sweden. men vi lär ju komma fram förr eller senare.
mjau, börjar bli riktigt långtråkigt nu. men 1½ timme kvar, ska nog kunna överleva. trots magknip som vägrar släppa. bytte handväska imorse = pillerna ligger i min resväska. doooomt.

mys i onepiece i em. ångrar att jag inte åkt i den nu, kallt på bussen. men men, har en extratröja här som inte fick plats i mina väskor. whoops!

det är att leka med eld när du drar upp det här igen, för du ser i mina ögon att jag försvann för länge sen.

finaste melissa horn sjunger för mig. det finns ju begränsat med aktiviteter på bussen. fram tills göteborg orkade jag inte gå fram o be de starta om routern så internet fungerade igen, sov istället, bra nyttjad tid! när chaffis gick förbi mig när vi stannat i gbg hade vi ett fint samtal om bakfylla, sömn och ungdomens dagar. sen startade han om scheissen och önskade mig en trevlig resa och gick hem o la sig. 
jag ska nog ta o äta mina två mackor nu, det är hög tid för påfyllning i magen.
mindre än 3 h kvar, gött mos!


partaaaaj ikväll. tess är kvar i oslo, mihihihi :) så jag blir inte ensam brud ikväll ;)

det är inte lätt att verka manlig, så du får sitta längst fram i taxin

yiiihaaaaw! riding riding riding ;P buss i 7½ timme nurå. klockan är lite efter sju nu, alltså är jag framme runt halv tre. naaaaajz ska det bli att komma fram och bära mina 30 kg mat/kläder/shiznitz. dock bara typ 200m.

det som inte finns på fb, det finns inte i verkligheten. vuxendagis, wohooo. men ändå lite intressant info ibland. ;)


nej, fyfan, magknip. det är iaf mörkt ute (lite så att man inte förstår hur busdrivern hittar vägen) och släckt i bussen, nice. ska ta o sänka volymen på musiken och sova lite till. det blev inte mer än 3h nattsömn. mys med annelie, johanna, philli, joel & patz igår. gott vin & sen fin promenix. och såklart massa förvirring från min sida. så nu sitter jag här, snart i lund, utan min ipod-laddare.. dock massa träningskläder, jag kommer kunna använda min ipod tills den dör. förhoppningsvis inte alldeles too soon. förhoppningsvis vet den bättre än att dö mitt under en löptur också.

bla bla bla bla bla. pusspuss
saknar redan malmö. damn it. men oslo is the shit!

burn maddafakka, burn

popcorn med socker på, det är så gott att få
tråkigt bara att de e litt brända :P


nej, jag kan inte dansa, det ser bara psykopatiskt ut

magknip. brain overload. väskorna är packade. hoppas inte att jag glömt något. blir hämtad av fina E snart. 2 resväskor + två handväskor, det känns lite overkill att åka buss genom hela stan såhär. har mer grejer med mig nu än när jag åkte upp första gången. vaddå maxat hur mycket man får ta med sig. max 25kg bagage, fördelat på max 2 väskor + 1handbagage. 25 kg är inte mycket. :P
fackk, min ena resväska väger 18kg. haha, ni kan ju räkna ut resten. har en väska till. och allt ska jag släpa på. blah!


dålig musik vs bra låttext. upplevelsen är subjektiv.

****** *******

@A?"HG!FGJJ#*EV%IJE@FE?#!*

Vi kan ha trampat snett men det här är sinnessjukt

Jag trampar vatten i kvicksand medan du drar ner mig
Jag sjunker bara djupare varje minut du ger mig
Jag vägrar släppa taget, jag kan inte hjälpa det
Jag är på väg att träffa botten och jag älskar det
Jag skulle hellre mista livet än att mista dig
Trots att du förtrycker mig, fördärvar mig, förgiftar mig
Försök förstå hur jävla starkt jag hatar dig, min älskling
Du är min last, min börda, min förbannelse, min frälsning
Du är mitt liv, min luft, min själ, mitt allt, min enda vän
Du är påsen, pulvret, skeden, nålen, tändaren
Du är sanningen och ljuset gör mig troende
Du är mitt gift, mitt knark, min drog och mitt beroende
Knark.


en fin själ i en fin kropp som förärade mig med denna låten. artisten överhuvudtaget. med hela tre låtar. wow. tänker man tillbaka så har vi haft det vackert. kikade på min blogg, december månad, skriver aldrig ut allt jag gjort, bara små hints. jag minns allt. håll min hand. en gång till.

du är påsen, pulvret, skeden, nålen, tändaren.

ikväll har jag lagat mat med mor min och ätit med familjen minus bror. alltid hillarious.
sen åkte vi till maxi så jag fick ladda upp med torrvaror som ska med i resväskan. så nu är det bara att rulla alla kläder och packa ner maten - sen är jag ready to go. lika bra att göra det med en gång.

hittade ett nagellack som påminner om mitt favvo-lack idag. nu känns det som semester på riktigt. ;) jag hoppas att ewe har tid imorn, jag är sling-sugen. sen träffa e. sen träffa vänner. friday in malmö. yeah!

jag vill stanna här. hemma. jag vill åka dit. hem.
var äääär jag??


Varför mår vi så dåligt när vi har det så bra?

Tankens kraft är större än vi tror. Man kan faktiskt tänka sig lycklig genom att sluta tänka sig olycklig. Det är vetenskapligt bevisat att optimisten lever i genomsnitt hela sju och ett halvt år länge än pessimisten. Vår förmåga att känna glädje och tillförsikt beror i slutändan på hur vi tänker om våra liv. Både när lyckan ler och när solen går i moln. Eftersom vår hjärna är plastisk, det vill säga förändringsbenägen ner till minsta hjärncell, påverkas den rent fysiskt av om vi tänker i dur eller moll. Lyckas vi bryta gamla invanda negativa tankebanor kommer hjärnan sedan "vilja" välja det positiva tankespåret.


pay your surgeon very well to break the spell of aging (läs: ugly)

bestämt! åker inte upp till uschlu imorn. :) hihi, chilla lite i malmöe :)

dagen började med att finna en kopia av mina betyg, gött, slapp jag sticka o kopiera.
så blev det brunch hos annelie. gött! jag fotade uppställningen. ägg, bacon, sockrade popcorn, te, mjölk, juice, bröd, smör, pålägg. very nice!
när hon drog till jubb gick jag in på triangeln. upp till stadium och gnälla över min jacka, det yr av fjädrar varje gång jag tar av den. (den behövde dessutom tvättas, den är ju VIT.) men jag lyckades med mitt gnäll och drog såklart mitt norge-kort, "jag bor där och vet inte när jag kommer hem nästa gång" osv. så jag fick en ny jacka, ren och fin. och dessutom full av fjädrar, men än så länge håller de sig på insidan. = tummen upp!
sen blev det påfyllning av löparkläder, en ny tjockare löpartröja och en grym träningsbh. bonus på stadium från förra året då jag handlade där jättemycket. fniss
därefter gick jag in på h&m, hittade ett vitt linne som jag behöver (!) och en snygg skjorta som va på rea. 20% på reapriset erbjöd h&m mig för jag är en snäll kund ;P och så hade jag 50:- bonus. = 80kr att betala
♥ shopping i billigland!

för hon (jag) va bäst, försök att överträffa det

sagt och gjort, buss i onepiece (+parkas, såklart) till mcd. mötte min jente där och krängde middag nummer 2 och efterrätt. därefter två lökringar på max. gött! danskarna blev lyckliga ända in i själen när de fick lökringarna som blev över. och dippan. mumma! men vaddååå svulla?
sen fick jag känna mig lite som hemma (wtffff?) för vi träffade två norrmän på stortorget. jag förstod allt. annelie olikaså ;P jag visade dem min kosedress. de uppskattade den inte så mycket :P men de fick veta var man kan öla. gött. (tips från coachen: beställ ALDRIG en bärs i norge, hahaha)

nu ska jag lägga det jag ska packa imorn fint på golvet, förbereda lite. kolla inköpslistan. sen läsa lite i kokainboken. och sova. det va fan att man sällan lägger sig i tid. vila kan man göra i graven.
puss, ciao


don't you tell her how i give you something that you ever even knew you missed?

du vet att du har dykt upp i mitt huvud lite då och då. du vet vad jag tänker. känns faktiskt lite hårt att vara här när du är långt härifrån. för jag vet inte när jag kommer nästa gång.
det var kul så länge det varade i alla fall..


and it won't make sense right now

visst har jag fast jobb i norge nu, men det betyder inte att jag blir kvar där. jag har inte bestämt mig än. som sagt tänkte jag inte vara där en dag mer än 2 månader när jag åkte. så vi får se hur det blir. ändå roligt med omväxling.
när tanken slagit sig fast i huvudet, släpper den verkligen inte. jag har velat åka utomlands och jobba i 4 år nu.


riktigt underbar eftermiddag med p & valp. förbaskat god caffe mocca av tini ;)
fin kväll med johanna & ida + katt. ni är underbara! gick in på subway och fick min gratis-sub.


finaste samtalet med fin kvinna. "uuuh. är där barn på tåget? öööörk. gå av. genast!!!!" ska man ta bussen till mcd i sin onepiece? för lite chill med glass! :) naaaajz


we dance to the beat, and we won't stop

riktigt vacker malmökväll. i min onepiece! love it. :) blev inbjuden till mr.femte.våningen på oboy! tog med mig en pålle som precis slutat jobba.
därefter började jag läsa boken kokain, ganska intressant faktiskt. handlar om hur knarket påverkat länderna där det produceras, transporteras, missbrukas och anses vara accepterad partydrog. när ögonen gick i kors tackade jag för mig och däckade på 2 sekunder. nice säng! bäddmadrass o allt ju! ;) hemma(?) känner man varenda fjäder i sängen. inte så mys.

nu blir det luxus-frukost.
idag ska jag träffa en valp, 11v. därefter fina flickor och min Katze!
ha deeeeförresten, så fick jag jobbet som jag ville ha!!! :):):):):) fy i H! va lättad jag blir när jag vet vad jag ska göra med all min tid i norge. skriva kontrakt på måndagförmiddag :) ja, det är en fast stilling. wawawiwa!

I still run this thing like a dancehall queen

yeah. hemma i min lägenhet, åh vad jag älskar min lgh. och malmö. så fint. men ändå inte som oslo. alls. men både här och där är allt rooooligt och härligt. where to live? whaaaa... (löser sig.. precis som honung!!)

blev hämtad på svävarterminalen av fina emelie. sen blev det grafitti & espressohouse (och ja, jag klådde sönder bryyyydens latte-speed) därefter solning, riktigt nice. dock kunde jag inte somna, kändes lika skumpigt som på bussen :P
sen efter en HÄRLIG dusch fick jag skjuts till m&p. myspys. lånade en bok av far min. hur jag ska hinna läsa ut den innan torsdag återstår att se. gillar utmaningar. sömn = överskattat?

och så var veckans planer spikade. åtminstone för min del. jag har sinnes mycket att ordna med. har två dagar här bara. massa kul att hinna med. och så en del pappersfix. och groceryshopping. och packande.
nu ska jag knalla upp två våningar och bli bjuden på oboy :)

I've seen it all before, I'm not impressed.

I'm so bored in this town
Take me away from here
Play some kind of new sound
Something true and sincere
I've got a little girl singing on repeat in my head
Take me far away from here

None of dem get my stance
None of dem do it like I can
None of these chicks got style
None of these drugs get me high

None of these beats are raw
None of these beats ever break the law
None of them kicks go boom
None of them bass lines fill the room

Step on it, step on it


Robyn – None Of Dem (feat. Röyksopp)

if you knew better, you would do better

ca 3 h kvar. hihi, hipphipp, spotify, pratat med både mor min och emelie. och så sovit lite såklart. och avnjutit brämhults jordgubb-lime. så fiiiint. och fint landskap.

ska ta o hitta nått kul att titta på. typ kanal5play. hihi


so open up and be my human angel

då satt man på bussen mot södra riket svea. fint fint.
det gick inte riktigt att kolla på hipphipp igår så tänker göra det idag, har ju lite tid att fördriva.

ska bli fint att äta på grafitti ikv! och passa på att sola ;)


she said "there must be more to life than this"

aau, sen drog hon till oslo, ensam. fniss.

jag gillar detta stället. jag gillar stämningen. jag gillar min onepiece. jag gillar acceptansen. jag gillar att n kom och bad mig vara middagssällskap. jag gillar n's skånehat. jag gillar att vända det till skånekärlek. jag gillar soffan. jag gillar att få andra att gilla soffan. jag gillar chill i soffan med huvudkudde och onepiece. jag gillar icke-läggdags. jag gillar te. jag gillar avslappnat snack om livet och allt som hör till. jag gillar att bo med massa killar. jag gillar att påverka deras språk. jag gillar att alla säger "ellooor?" nu. jag gillar att ha ett eget rum. jag gillar att kunna stänga min dörr när jag känner för det.
jag gillar att jag ska hem imorgon. jag gillar att jag ska hämta hit hårtork och massa kläder och random grejer som jag kommit på att jag vill ha/behöver här. jag gillar faktiskt att jag ska hit igen om några dagar. men jag lovar att njuta av mina nära&kära varenda minut jag är med er!


- hatar när folk säger så. "det löser sig", vafan är det för filosofi? <----n
- hallåeeeh, man ordnar ju saker och ting.                               <----t
- nej. nej. neeej. du ser honungen i mitt te, den löser sig.
- ja, livet löser sig. jag åkte hit och lät det lösa sig.
- gick det bra då?
- ja, jag är inte i upplösningstillstånd. som honungen. men det har löst sig.

i let the bad ones in and the good ones go.

yeah, det blev en onepiece. och du får se den imorn, E. bild kommer på fb. såklaaaart: oslo2011.

jag är NÖJD. riktigt nöjd. förra veckan berättade jag ju att jag hittat brämhults jordgubb-lime i en litersflaska! nice, yeees. så en sån gick jag ner och köpte för att avnjutas på hemfärd. man ska ju testa allt minst en gång, så jag ska åka buss hem. tar 7½ h, men jag känner ingen stress :) knäckebrööööd och smöreost får också hänka.
chill med bussfärd ändå. trådlöst internet ombord & dryckförsäljning och sånt standard. fast med lyxiga stora läderstolar. det ska nog inte klagas härifrån ;)

tips om mat som jag kommer sakna här mottages varmt och tacksamt. gärna sånt man kan packa med sig.. typ pastasåser (det suger de på här)

efter standarden på boendet här misstänker jag att jag kommer uppskatta malmös skönhet lite mer. och min lägenhet. ♥

i've got time to play.

jag är kär i min onepiece, så jäkla mys! nu ska jag ta mig i kragen och packa väskan så jag är redo för avfärd. det är inte särskilt mycket som ska med faktiskt.
desto mer som ska med hit igen, har skrivit en lista så jag slipper glömma en massa.
i den här byn går folk ut i OP, sick, yes. det kommer jag inte göra. dock frestande att åka i den imorn, men nej, skippar det va?! :P


Ellie Goulding – Starry Eyed
Armin Van Buuren – Not Giving Up On Love - Radio Edit
DJ Antoine – Move On Baby (Christopher S Radio Edit) - Christopher S Radio Edit
Robyn – Indestructible (Radio Edit)


hold your head up high

oh the sneakyness, you've gotta love it! :) hihi
så som du beter dig, så förtjänar du detta. big time! alla vill se detta hända.

mesiga gossar hängde med till onepiece. märkte att de egentligen ville prova en, men bangade. jag däremot, jag kom hem med en fin påse ;)

ska man ta o kolla på hipphipp, tro? :):) chillin' in mah onepiece
ohhh, det får vänta. för nu kom det en man med sushi här, fniss. :)

feel the fear in my enemies eyes

intervjun gick riktigt bra, får svar i veckan :) hoppas på det, verkar va ett bra ställe. helgtjänstgöring var tredje helg. i norge slutade man med varannan-helg-jobb för 15 år sen, ingen skulle acceptera det här. JAG HÅLLER MED! (men vill man tvunget jobba varannan helg så säger ingen emot)

jag kan knappt hålla mig längre, måste ha mina betyg så jag kan ordna autorisasjon och få ännu bättre lön, mihihi. och så hämta kläder, hårtork, skor och MAT! så imorgon kommer jag till min underbara hemstad. och sen åker jag hit igen om några dagar. förhoppningsvis har jag med mig min fru tillbaka hit!
känns galet konstigt att åka till malmö. men bra! finfin bonus att få tillfälle att umgås med alla vackra vänner :) minus de två som är på skidresor.

försöker få med mig alex till onepiece, det verkar som att min milda övertalningskampanj fungerade :) gött mos.

var är du nu när jag har hittat kärleken, den sommaren, den sommaren, den sommaren

gomorron! :) energi så in i bubblan, sjuuukt! sov nästan 8h. steg precis upp.
jag var omotiverad till sömn vid midnatt, så jag skulle göra te. och så satt en såsbo ute vid köksbordet. sen blev det chill i soffan till klockan två, gött mos. diskuterade norge vs sverige, bland annat.


- hade jag varit tjej så hade jag alltid haft tuttarna framme, på display liksom!
efter den kommentaren så fick han veta varför det inte är roligt när folk pratar med ens bröst, jag har inte ens mina på display. men det är väl smällar man får ta när man bor med massa boys. i don't care too much, jag vet hur de ska tas.


frukost nurå, 3 mellankokta ägg med kaviar + 3 kiwi ;P lagom avancerat, dock ingen jättefin kombo. och så te såklart.
intervju idag, ska åka till nordvästra oslo, inte särskilt långt från massa skidställen. folk är ju crazy här, åker buss med skidor.. nästan så man blir lite sugen faktiskt :)


winnerbäck, han är vis, han.

Den vinner som är trägen, den förlorar som ger upp
drömmarna och vindarna hjälps åt
Och så fort man tittar neråt så vänder dom hitåt och sjunger:
Vart tog den där elden vägen?

Du har hittat nån att bli gammal med,
jag har hittat nåt att göra tills dess
Vi måste akta oss för alla bättre förr, och för leda och tristess

Lycka till! Nu är det skymning här i Oslo, vi ska ut å göra byn
Ring om du vill, och hälsa dom jag känner, håll blicken kvar i skyn

Det är så många, så många, som vill ta en ner på jorden
vintern kan bli lång ändå, här i den fjällhöga norden

ja, dina händer, de ber mig sova över, som ett sätt att säga tack för ikväll

fin kväll med m. tog trikken till vigelandsparken och promenerade runt där bland alla statyer. sen bråkade vi lite med ankorna, som för övrigt var helt crazy, flög upp mot en. sen gick vi runt lite i Frogner, som området heter. hittade ett sushiställe och konstaterade att take-away är superbt. därefter buss till brugata och upp till lgh och kose litt. fniss.
riktigt god sushi, nomnomnom!

deppa inte, serenaden, jag har funnit en usk som vill ha jobb, hihi :)
oh yes!

Någon som vill med på Sensation White i Oslo den 16e april? :)let me know, boende är lätt ordnat.

men du reser utan mål, så nu reser jag mig bort från dig

dagens tips: ät inte makrill i tomatsås när du mår illa. man kan få tråkiga resultat då, dock inte skett ännu ;P kändes inte så kul att äta det faktiskt, slaajmigt. men enkel frukost 

så ovärt att vara vaken. lägger mig igen. fler skott, samma panna spelas = melissa horn & winnerbäck. mysig musik att vila/chilla/nanna till :)


luften svider när vi andas in

denna morgonen får det bli kent.
update från gårdagens inlägg: jag vilade inte på dagen. hoppade in i duschen 17oo, då var vattnet iskallt. så det blev ingen hårtvätt då, tur att man är så förbannat fräääääsch ändå :)

fy i h! som det kan gå. jag köpte en 70cl flaska jelzin igår, ca 2 dl kvar och ingen har tagit ur den förutom jag. whoopsydaisy! jag mår oförskämt bra idag, besides ont i magen och lite milt illamående.
feeeest på mitt kära myggan (vårt kollektiv), sen flyttade vi upp oss till apan där det också var fest (större lgh). jag och lenny gick husesyn, riktigt kul. vi planerade inflytt i enkelrummet som är större än våra rum, finfint. klockan gick och flabbarna likaså. sen blev det utgång. jag + 4 killar -> rockbar.
måste jag säga att minnet sviker? har dock fått veta allt av marcus nu. riktigt bra kväll iaf :)

tini goes kenny alternativt günther! smeknamn håller i sig på detta stället, oh well, finare än den andra tjejens smeknamn. jag skriver inte såna ord :P
galet skönt var det med en varm dusch nyss.
min panna ser för jävlig ut, det är inte finnar, nej nej, det är torr hud pga kylan och snööööö i huvudet hela jävla tiden :P
snart frukost. gött.

var du en av de som var där när det hände?

dagens plan: sova & duscha & äta innan det är feeeeeeeeeest. frågan är ordningsföljden. snart är väl varmvattnet slut i bygget. men inte så kul att sova med nytvättat hår, ser ut som ett troll sen. men det gör jag visserligen redan. ska inte glömma att köpa blannevann.
dagens rekommendation: lås din dörr när du ska sova (?)
dagens ps: det syns direkt på mig när jag är helt tillfreds, fysiskt. hihi, för då har jag fiiiiina naglar :) rosa och fina. nästan som om det vore semester :)
dagens chillåt med den bästa titeln: Panic! At The Disco – Lying Is The Most Fun A Girl Can Have Without Taking Her Clothes Off     true dat!
dagens waaah-fy-sören-va-dyrt: billigaste vodkan jag hittade var jelzin, 260nok för 70cl.
dagens tjihoo: tess kommer hit ikv :)
dagens längtan: bra planer för nästa helg, götttt. påhälsning, oslo-guide, eventuellt grocery-shopping i sverige (om vi vill med och det finns plats i bilen) och såklart party med utgång!

ha en fin lördag! we will :)
kos deg! :)

allt är så förgängligt, allting kan passera snart

idag hade varit en perfekt dag att chilla i sin onepiece! åh, måste köpa en snart.
sökt massa jobb, inte fått svar ang det andra än. fick ett samtal idag när jag satt på tåget hem från fetsund (i fet kommun, fniss!) med ett pent spörsmål hvis jeg kan komme på intervju snart. så på måndag eftermiddag blir det intervju i västra oslo, hihi.

tv-spelskväll igår med massa ölspel, wowza! vaknade bredvid en stor man imorse, tatueringar över hela kroppen och sin arm runt mig. (no worries, min snälla kollektivvän såklart!)
mohaha, vi somnade vid 4-tiden, jag vaknade pigg som en lärka 10.00, lugnade mig en stund men tröttnade på att inte kunna somna om. alla andra sov ju. så ett högt "hallååååååeeehhh" kom från min mun och vips så hade tre män vaknat. fnissss. jag ropar därefter frukost och får till svar TIG KVINNA.
galen morgon. bitmärken över hela vänsteraxeln som resultat. oh so sexy. och sen winnerbäck, inte mitt initiativ, men dock uppskattat.

vem är du och va faaaan gör du i mitt kök?

you don't succeed, cuz you hesitate

jag saknar ett av mina par jeans, hittade de inte när jag packade. och jag skulle vilja ha min hårtork också. men men, överlever :)

wowza, på 4 timmar har jag hunnit äta frukost, duscha, äta lunch och kolla tåg till fetsund. galet va man stressar.. nee.
är sugen på en långpromenad, sen titta in till rema alt vinmonopolet och köpa dricka til i aften.

imorgon blir korvfest här. 2-3 tjejer. 10 killar. bra fördelning tycker jag. (lite extra bra med tanke på att tess har pojkvän;))

för jag har en längtan, som aldrig vill gå över

16 april = big day
hoffmaestro i malmö
meeeeen SENSATION WHITE I OSLO
tihi.. undrar vilket man väljer :P


säg ingenting till mig, det hörs på stegen när du går

innan jag åkte hit så var jag stensäker, jag skulle inte bli kvar här en dag för mycket. här kan jag tjäna big money, hemma - not so much. hemma finns ju dock de finaste människorna. jag vill verkligen inte gå miste om dig. fast egentligen vet jag inte om all hope is lost. jag vill hem. OCH stanna här.
det är ett ganska stort beslut, måste tänka på min underbara centrala etta, jobbet, familj, vänner, katt. ♥ saknar allt det där. men är jag redo att släppa detta sen, när det är dags?

yeah, ni blir väl knappast förvånade om jag säger att det var svårt att somna inatt, med allt det där i skallen. BOOM!
men nuuuuuu blir det frukost, hihi. dock ganska tråkigt att äta när man inte känner hunger. men käken vill tugga. och jag är iaf inte ensam hemma :)


it's such a shame for us to part

tankarna far runt i huvudet. hur hur hur hur huuuuur ska jag göra? vore skönt att veta hur man ska ha det, såklart.
det enda jag kan göra för att reda ut vad jag vill, det är att skriva en för- och emotlista. stanna här vs åka till malmö när det är dags.
det är ju ett tag tills jag måste bestämma mig. men tiden går fort när man har roligt.
finns ju lite att ordna med om jag ska bli kvar här. men fullt genomförbart.

always been, always will, i'm telling you

tini: alltsåååeh, brukar detta hända?
marcus2: nej, men det blir så ibland. brukar inte va på riktigt.
tini: jaja, hämta mig om du bestämmer dig för att springa ut
alex: jag tror det är på riktigt, hörde massa folk som sprang i trappan
tini: aau, jag hörde nån som skrek "men spring ut nu, för faaaan"
tini & alex: fnissss
alla tre återgår till sina aktiviteter vid datorn.

nu, fem minuter senare, slutade larmet att tjuta. härliga tider. nu hör man fina nirvana igen :) mysigt pip i öronen nu, inte undra på det när det låtit i typ en kvart.

pee boo pee boo pee boo pee boo pee boo

fast MYCKET högre. yes, it's true. brandlarmet har tjutit i 10 minuter nu. alla från ovanvåningen har sprungit ut på gården. där kan de stå och frysa, de jävlarna som sätter igång larmet. för alla från katten, fisken, kossan, apan och myggan sitter kvar inne i värmen.
undrar om man ska lära sig något av detta? tihi

work hard, play hard

anledningen till att min blogg tar steg emot att bli en saaaaatans matblogg = det finns begränsat med aktiviteter här. eller nja, men allt kostar asmycket. och är ganska ovärt.
bra saker som man måste göra = jobba, äta, sova.
saker som hör till = internet ingår i hyran här
saker att undvika = röka (kostar 100kr för ett vanligt marlboropaket), supa (räkna dubbelt pris per ölflaska och tredubbelt pris för alkoläsk/rusbrus, jämfört med swe)


men här gör vi allt ändåååeh.
Jaa9 & Onklp – Partysvenske


i think i'm in looooove

wah! finns det något vackrare än frihet? jag gillar att leva här, kollektiven är åtskilda, men man träffar alltid någon på gården. permission to speak freely: granted. henrik uppe på apan vill visa hur man festar linköpingsstyle, he ain't seen nothin' yet, huh? ;)


jaja, jag lovade att visa vad norrmän anser en chokladboll vara (=sjokoladebolle) hihi
 
alltså är en sjokoladebolle översatt till svenska en vetebulle med chokladbitar (alt. nutella?) inuti. smakar väl greit, sådär okeeej liksom.

jag nöjer mig med snäppet mer och köpte en bit chocolate chip cake. smaskens. men även där FEL benämning. ;) snarare mudcake. nomnomnom.btw, så var det gott med tortellini, därmed även morgondagens måltid ordnad.
tycker ni inte att jag är duktig som arbetar emot spinkighet? ;) höhöhö
puss från tini som älskar mat, tihi

when you've got food, share! mat är kärlek.

dag: onsdag 12 januari
plats: t's rum
bakgrund: t pratar i telefon med en fin flicka hemifrån. m&b är i köket, chillin'.

m går bort till t's rum, längst bort i gången.
doppar bröd i räksallad. tar en tugga, njuter. tittar på t, smaskar.
t: åååh, jaaaa, tack, så snällt!
m går in på t's rum, doppar brödet i räksalladen, och pregar in brödet i munnen på t, så långt som det går. torrt bröd = inte lätt att bita av. fniss.
dock gott. typ. smakade rostat. fast ändå inte.

cuz i got high, cuz i got high, cuz i got high, lalalalalala

nästsista dagen på jobbet i swe så diskuterade vi sockerberoende och sötsug. vissa studier stödjer att det är ett kemiskt beroende. andra säger tvärtom. vi kom överens om att det måste vara riktigt långt gånget om man ska vara beroende på riktigt.
när man ska komma över sitt beroende så mår man inte bra. = abstinens.
så nej. sockerberoende. stryk det.
anledningen till att detta dök upp i huvudet är pga sötsug. jag vet att jag klarar mig fint utan, men jag vet också hur jävla gott det skulle vara att tugga på en lion kingsize. yummy!

. det enda sättet att bli av med en frestelse är att falla för den.
. i gengäld så blir du bara riktigt frestad av saker om du vet hur bra det skulle kännas/gott det skulle vara.

helt ärligt, så skulle det sitta jävligt fint med en ägg&räk-sallad med aioli. yes, från bit. men jag är inte hungrig på riktigt, åt nyss en avokado. mums! ikväll blir det tortellini med ostsås, hittade alla ingredienser som behövs. ska bli gott!
det är ju inte så att jag känner att jag måste vara ett benrangel vid hemresan. ellooor?

up, up and awaaaaay

dag: tisdag 11 januari
plats: köket
bakgrund: n kokar ägg. t äter crunchmüsli. de känner inte varandra då n kom tillbaka till norge&kollektivet i söndags.

n: vill du ha ett äckligt, ruttet ägg?
t: nej, men tack ändå
n: otacksamme fan
t: neee. vill du ha lite? (håller fram en sked müsli och väntar sig ett nejtack tillbaka)
n: ja tack! (slukar müslin)
t: fnisss

kos deg!

förlåt för att jag glömde din namnsdag /du har mejl

aldrig har man fått leta efter en butik så som efter OnePiece. karl johan 23b. på nummer 23 fanns ingen bokstav efter. 23b = Eger, ett köpcenter. onepiece stod dock varken med på märkeslistan eller butikslistan, så efter att vi frågat 4 personer så hittade vi rätt. klyddigt ställe, det där Eger, går inte att förklara idiotin. men det finns ingen gång så man går mellan affärer, utan man går igenom en butik för att komma till nästa, inga tydliga gränser. aja, onepiece är i alla fall kjærlighet på riktet!

hihi, hittade en litersflaska brämhults jordgubb-lime på rema idag :) den kostar lika mycket som en 3dl-flaska på bit. fniss. och en annan uppenbarelse idag: skälet till att mitt rum blir så kallt = en ruta fattas i "dubbel"-glaset. tur att man har två bra element här på mina 8kvm, tihi. uppenbarelse#2: norska höns äter inte samma saker som svenska, jag lovar. äggen här smakar helt different! men funkar ändå.

trött på gäss i malmös parker?


they wanna see us fall

@sucker: jag har närmre till 7eleven här än vad du har till ida. och jag tänker bojkotta hemmakväll där himma ;P längtar efter gymmet. här kostar det 500+ per månad att gå på gym. värt? nej. blir hemmaträning ist.

jag tycker att det är fint att du gör dig påmind, att du visar att du bryr dig. om det inte blir något mer, så var det åtminstone kul så länge det varade. kyss&klem
det finns ett par stjärnor hemma som gnistrar, jag vill tillbaka till er asap! härligt att myggpoptorsk är up and running igen, så man kan ha kontakt over nettet.

Dagens norska ord: bankebiff, översätts till beef stew
Dagens norska stavning: sentralstasjon
Dagens norska tini-påverkan: har slutat säga hejdå. nå är det kun 'ha det', med sådär rar lys stämma, alltså akkurat slik norskorna sejer det
Dagens godmorgon: kaffe latte med gratis chokladcroissant :)
Dagens tihi: fotade kollektivet och trappen (som ser heeeemsk ut)
Dagens vaknalåt: Cheryl Cole – Parachute

you are your own worst enemy, you'll never win the fight.


i see sunset in your eyes.

jag gillar killar. really, det är så lugnt här. förutom att läsa, som jag inte gjort sen i somras på beachen, så har jag suttit o snackat med en av de snälla såsborna, fått veta lite mer om jobbet, rasterna och maten. låter finfint. kommer jag verkligen vilja åka hem sen? nja, det är frrrrågan. svårt att vänja sig vid sverigelön när man tjänat bra pengar här.
fick tips om att söka extra timmar på legevakten runt hörnan här. även om jag skulle räknas som vbtr för jag inte skaffat auktorisasjon. men men, nice aaaanyways :)


underbar plan för morgondagen: vakna vid 8, gå ner till BIT, lämna arbetskläder, köpa kaffe, få croissant (=frukost kirrad), chillin' time, möta tess och gå till OnePiece :) then some more of that good chillin' time.


mums, sötsug känner vi nu ja, inte konstigt då middagen bestod av en banan. whoops.
aja, inget att tänka på, natti natti

kvällens nöje: smårolig bok


jag ska riva mina murar tills vi ser varran

en ny pizzeria har öppnat runt hörnan. där får du en pizza för 60nok, öppningserbjudande. jag skulle dock aldrig äta där, såg ungefär lika fräscht ut som kebaben på grünerlökka. peppes pizza är däremot fräscht, det ligger på flertalet ställen här, men där kostar den billigaste pizzan 170 nok. sådär lagom.
men givetvis så har jag mål med min tid här, så här blir det ingen pizzaförtäring. jag går knappast hungrig. men man kan inte direkt påstå att det är särskilt ekonomiskt att äta :P

follow me, yeah, we've got it

What goes around, comes around. Hihi, tur att man inte badar i fritidsresors pool, ellooor?

Dagens glädje: las palmas
Dagens jaaaa: dejt med tess imorn, nästa station one piece concept store @ karl johan (där borde man söka jobb va? ;))
Dagens väntan: jobbsamtal, vet dock hur det gick. hihi
Dagens otippat: allt på tåget till lilleström skrek sverige.
Dagens gott: BIT-sallad, brämhults jordgubb-lime, caffe mocca (på RÄTT sätt)
Dagens rälig syssla: packa sopor. stack mig på något också. myyys
Dagens woohoo: extraknäck hemma
Dagens låttext: Rökare é också männskor, men inte lika länge
Dagens låt: http://www.youtube.com/watch?v=XhNHz1d6uuQ
Dagens dumt: ett halt Oslo
Dagens tips: gå försiktigt
Dagens bästa: C's dröm. ask him! ;)
Dagens plus: nagellack (yaay, för det är jag väl tillåten på det nya jobbet)
Dagens hoppas på: snar skattekortsleverans
Dagens idioti: trafikanten.no 
Finaste norska frasen: rar liten tös


du har mejl, du har mejl, du har mejl, det är från mej, du har mejl.

bästa kollektivlåten. käääärlek till skånska!
Las Palmas – Summer camp del II 

cuz they got more ass than the models

home alone in ze kollektif, jag gillart. ett tag till iaf :) kom nyss hem, varit i lilleström på intervju, det var kul. så yeah, efter en vecka i oslo har jag bytt jobb, mihihi.
har varit en duktig kollektivbo också, samlat ihop alla sopor i en stor påse och ställt i hallen. killarna kan ju få lov att bära ner dem sen.

åt stans godaste sallad precis. kärlek till bit, fast jag bestämde mig för att inte jobba kvar. ägg, räkor, aioli, grönsaker. mumma! brämhults jordgubb-lime är också kärlek, om än dyr jävla kärlek.
take ya shirt off. ge mig. hihi

give me real, don't give me fake.

http://www.youtube.com/watch?v=VjPLuBKFPAI  =golligt


lyssnar på de bästa coldplaylåtarna :) så lugnt och fint. skönt. tack vare dagens tillskott med hyfsat internet passade jag på att göra en grym coldplaylista offline :)
. ett skott i pannan
. fler skott, samma panna
. samma skott, andra pannor

jag är tillfreds med mitt osloliv, vet inte vad som skulle kunna förbättras faktiskt. :) bortsett från att forsla hit mina nära. nu är det sleepytime. ska ju upp så tidigt som halv åtta imorn. tåget tar 20 minuter, sen ska jag yra mig rätt i lillestrøm, borde inte vara så svårt. :)
positivitet har tagit mig ända hit. och kommer att ta mig vidare.
och btw, så klarar jag mig fint på egen hand. klå det.jag gillar inte norska på svensk tv, exempelvis tone bekkestad. men norska är ganska kul ändå. skummelt, hvis noen spør meg.
är du en rar liten tös? eller du kanske bara vill ha något att pula med?
var nog med vad du säger.

jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor (fniss)

går man vid oslo s eller på grönland så nickar killar/män åt en hela tiden. det betyder att de vill sälja. i vanliga fall tolkar man väl det som ett hej. men efter ett par timmar i oslo så förstår man. de är knappast blyga.
gick förbi svenska föreningen med tezz, där stod robert. han nickade till mig. tezz visste inte att jag träffat honom innan (jobbar på föreningen) så hon fick lite småpanik o trodde stenhårt att han ville sälja till mig. golligt.
yes, det är helt sjukt vanligt och öppet med drugs här.

i den stora stygga stan och ingen annanstans kan man vara ensam, som just här

får väl tacka för ökat besöksantal på bloggen.

chill dag i oslo. lite att ordna med jobb imorgon, blir lite pendling istället. men högre lön gillar vi! :)
i eftermiddags hängde jag med en toppentjej från schvett-dala. träffade henne för många år sen. finfin fika i grünnerlökka, riktigt god gulerotskake och caffe mocca (som för övrigt var lite kass gjord, rör ut chokladen, ditt kioskmongo!)

kent ♥
kyss og klem

i wanna push it to the limit, give me more

♥ knäckebröd med smöreost
♥ viktnedgång
♥ långpromenader
♥ kollektivliv
♥ fika med tezz i eftermiddag
♥ intervju imorgon
♥ byte av jobb efter en vecka i landet
♥ högre lön (skyhög jämfört med svea rike)
♥ strumpshopping
♥ byte av nyköpt h&m-skjorta och skärp (för lång)
♥ sämsta internetuppkopplingen i stan
♥ viljan att somna om nu på en gång medebums
♥ att vänta ett par samtal så man inte kan göra nått vettigt (som sömn)
♥ Oslo (visste du att Oslo bara har ca en halv miljon invånare? ändå lite för en huvudstad)

glädjen jag känner är underbart fin! jag kunde inte önska mig något bättre. allt flyter på och är precis så som jag vill ha det! :) rus!

jag ser pojkar som gråter och flickor som tar dem i hand

svårt att somna igår. inte konstigt med tanke på att jag sovit i princip hela dagen. normal norgesöndag. a+b gick upp vid tre. jag+m gick upp strax efter fem.
klockan är 7.15. jag ska vara på byporten 8.00, chiiiiilll. pratade med m och allt är lugnt, har alla telefonnummer som jag behöver. så snart jobbar jag för högre lön. just nu jobbar jag för magsår, näsblod (dock inte skett än, men jag känner att det kommer hända om jag ska stressa sådär en längre tid) och dålig lön. nicht gut. jag gillar hur fort allt går här. skönt att inte behöva vänta på jobb osv.
allt känns så mycket bättre när man bestämt sig.
ska ner till bit och prata med regina, lämna tillbaka jobbkläderna och sen gå hem igen. ligger bara 5 minuter från där jag bor. 


ha det bra! (jaaao, så säger man hejdå här. själva ordet hejdå är otrevligt och avvisande här)


aldrig mer ung eller aldrig mer fri

chill med pojkarna ikväll.
jag har nog bestämt mig för hur jag ska göra imorgon. ska förbereda mig på att jobba. men det blir nog som jag tänkt, jag har tänkt om, alltså. ska ta ett par ord med marcus när han knackar på min dörr 6.40. snälla gossar jag bor med.
annelie, tack för kommunikation per sms. du är en av stjärnorna i mitt liv. ♥ tack för att du hjälper mig ta tag i saker ibland. typ nu, med oslolivet. tack även för din varnande finger aka tummen upp! :P
vill ni ha en latte på 1 minut och 10 sekunder så kirrar jag det vid vilken espressomaskin som helst. chill pastill. det är mitt rekord! :) extrajobb hemma sen, jaaadåeh.

gilla att jag hör polissirener för 14e gången sen jag kom hit för 6 dagar sen. hör det bara från mitt rum och har inte varit där så mkt. slutar räkna nu. och lägger undan datorn. time to sleep.

winnerbäck och melissa horn, mjau. fint!
ni vet hur det känns när röda ögon ser svart
och jag sänder en tanke till dig som ligger sömnlös inatt


det är dags att tänka efter och jag vill inte följa med

FOLK kan få tycka precis vad de vill om mig. jag och mina sanna vänner vet hur jag är.
folk som gaddar ihop sig och snackar skit om varandra bakom ryggen är inte riktiga vänner.
till detta specifika fall av FOLK: (det finns skäl till att jag valde att gå en annan väg, utan er. i saw it coming) nej nej nej, negativiteten kan ni få behålla för er själva. oh please, varför dra upp gammalt skit igen? jag har faktiskt inte förlorat någonting.

en rar liten tös. det ska man inte säga i norge.


jaaaja, hihi, jag har sovit 12-17, riktigt onödigt men riktigt skönt. söndag är ju vilodag ;) det var härligt att få höra din röst, en av mina närmaste flickor, om än ett par mil för långt bort. mor min har ringt, så hennes röst ska jag också få höra :) kärlek till mina nära!
nu ska jag laga lite mat och kollektivhänga. de sitter aldrig i soffan här, men jag vänjer dem vid det i små steg. den enda tvn här står på deras rum, kopplad till datorn full av office-avsnitt och bra filmer. nice att vara här, ingen falskhet, bara chillness, kommer sakna pojkarna när jag flyr.

jag är riktigt glad att jag hamnade på ett kollektiv med 6 killar och 1 tjej. jag skulle inte orka bo med 6 tjejer. det skulle säkert funka. men jag vet hur tjejer är. (vi har haft ett tydligt exempel på det idag, ikke sant?)


ska jag falla, ja, då ska det finnas tid att falla fritt

saknar att ha dig i min närhet.
men snart är jag hemma igen.
finns du kvar då?


det är lättare att falla med ena foten utanför

I ett stökigt rum med båda fötterna på bordet
jag har tagit båten över havet hit igen
för jag har en längtan som aldrig vill gå över
jag tror jag måste stanna här
tills jag återvänder hem

jag vet att jag måste stanna här, för min skull. jag har länge väntat på chansen att åka utomlands och jobba. testa mina vingar. utmana ödet. åka ensam. inte känna någon. inte ha något jobb. lösa problemen som uppstår. men det finns mycket hemma som jag saknar. mina fina vänner, familj och katt. här har jag kollektivpojkarna och jobbet.
det sjuka är att jag inte vet om jag vill hem, det känns bra att vara här. det bästa vore om de fina malmömänniskorna som jag älskar kunde flytta hit istället. så kunde vi alla bli smala och rika, för det hör till norge. ;)
pusspusspussmjau

jag vill ha dig nu som jag hade dig förut

mjo, vårt internet har ännu inte kommit igång igen, men det lånade går snabbare nu. spotify synkar så jag får litt mer chillmusik offline. typ winnerbäck och melissa horn.

söndag... ja, då finns inget öppet här. vad är det för fel på norge o danmark? varför har man stängt på söndagar? tråååååkigt. jag som behöver köpa hänglås till jobb, och lite kläder till vore inte fel.
ny dag - nya möjligheter gäller ej söndagar? strax frukost. alla sover.

mjau, du vet

goodbye ruby tuesday

jag känner mig som hemma här. språket is not an issue, om jag tar tag i mig själv så kan jag ju prata norsk också.

fredag: vaknade alldeles alldeles för sent. språngmarsch till nationalteatern. bjudna på hotellfrukost. se frukostrusch + lunchrusch. öva på kaffe. teori. baguettevisning. kollektivhäng med massa öl och nytt färskt&fint kött. ett stycke kött spelade gitarr och sjöng grymt bra en stund. tummen upp för dig. men jo, tummen upp för alla mina kollektivpojkar :) 
lördag: vaknade alldeles alldeles för sent igen. praktik 10-17. galet högt tempo/stress! ingen rast, ingen vila. åt ingenting förrän 17.45. avskedsmiddag för johanna som ska flytta tillbaka till svea rike. mysigt att hänga med tjejer, fast jag inte kände nån på riktigt :P och svingod indisk mat :) väl hemma så blev det kortspel med söta alex&benny. alex påminner något så fruktansvärt om mitt ex, N, pratar likadant, samma kroppsspråk, etc.

gött att vara fri imorgon. får se om jag ska jobba måndag eller tisdag. får mitt schema nästa arbetsdag. nu ska det sovas i alla fall.
♥ pussfotnot: alldeles alldeles för sent innebär ca 15-20 minuter innan man ska va nånstans. o måste va sminkad o ha ätit frukost före. och vara i god tid. nicht gut alltså.


men jag vet att du kände det.

chilllllllllllllll. life is good!
kvällens plan: dusch & kollektivhäng.
borde lägga mig tidigt. måste gå ut genom porten 5.55 för en 20-25 minuters (tvångs-)promenad, möta upp gruppen vid fontänen vid nationalteatern, gemensam frukost och se på morgonruschen. blir en lång dag med upplärning, 14h typ.

jag saknar er där hemma massor. men nån direkt hemlängtan har jag ju inte, för jag har ju bestämt mig för att åka hit och stanna ett tag. oklart hur länge man orkar med 2 jobb. om jag ska ta det andra jobbet också, dvs. men men, cash is king. ikke sant?

when i get older i will be stronger

sinnsykt fedt siger jeg kun. alltsååååeh!

kom hit i måndags, hittade först inte till svenska föreningen men när jag fått irritation och ont i rygg o all that shit så hittade jag rätt. hoppade in i kollektivet och började lära känna folket jag bor med. riktigt chill äre! 6 killar o 1 tjej + mig. Vi delar kök, dusch och toa. inget fancy ställe sådär. men helt okej. och riktigt skönt att inte bo ensam.
dag 1 måndag = hitta rätt. chilla
dag 2 tisdag = ut på stan och dela ut cv, marknadsföra tini!
dag 3 onsdag = fick samtal från BIT 12oo. intervju där 15oo. samtal 17oo om att jag fick jobbet
dag 4 torsdag = upplärning på BIT.

det går snabbt här vetni! riktigt nice. så nu börjar cashen rulla in :) började 7 imorse, lärde mig alla sorters kaffe och fick jobba vid espressomaskinen. så nu är jag en hejare på att göra latte, mocca latte, americano, cortino, varm choklad, frappe (min favorit, nu behöver jag aldrig mer betala 40 spänn för en kopp;)) och allt vad det heter. liten tävling om att göra en latte på mindre än en minut. i malmö får man sin latte typ 3-4 minuter efter man beställt. men på BIT gåre undan! :)

firade lyckat jobbsök igårkväll med 2 av kollektivkillarna. spelade kort och jag lyckades bli president. riktigt bra kväll med stans billigaste goda öl :) ett vad i slutet av en av kortspelen gällde att ta på sig en mankini, en sån borat har. jag antog vadet, SÅKLART, jag antar alla vad. Men jag hade väl kanske lite tur (lite otur?) för bännyboi förlorade och fick sitta en runda kortspel i den. sjukt gulligt! eller nja.. men kul
sinnsykt dyrt här. en vanlig limpa bröd kostar 30 NOK, så typ 36 svenska kronor för lantgoda.. njaaa, inte värt det va? finns helt okej fiskgratäng för 9NOK :P men norrmän är fan ett folkslag för sig själv. de har makaroner i sin fiskgratäng! wtf, men men, maaat. kanske inte lika mycket kärlek i kollektiv maten som i BIT-maten. den är snuskigt god. (fördel med att jobba där?;))

ja, nästa update kommer väl när internet börjar fungera här. det har visst legat nere i halva oslo. just nu snyltar jag från en byggnad 50m härifrån. hihih, shhhh ;)
pusspuss på er!

cold nostalgia chills me to the bone

hihi, nu är det dags. jag har gjort gröt & te, låter det svalna lite. äta, borsta tänder, peta nålar i håret, sjal, dunparkas. åååååhhhh! dagen jag väntat på. jag är nervös så in i H! men samtidigt glad att jag får chansen till mitt äventyr och ändå ha en fribiljett tillbaka till mitt gamla liv.
galet spännande start på 2011, i'm telling you
blir hämtad om typ 20 minuter. byebyenow! hihihihii

vi hörs när vi hörs, bloggen.
njut av alla hipphippavsnitt! och klappa min katt snällt! och vattna idas blomma så den inte dör i min lgh! ;) kärlek till alla nära och kära. hihihii =)
see ya~!

i'm feeling this new sensation

vänner. mys. lära sig hur man gör färgpennor och kulspetspennor. det var väl KUL? :) glass. te. mums! hihi
puss&kram på er. ni är bäst!

packat och klart. sömn strax. ska upp monstertidigt imorgon.


i just came to say hello

yo! jag har insett att en väska inte räcker för mig att ta med. blah! så det får väl bli två väskor då. om 23 timmar är jag där. ensam. ingen som möter upp mig. spännande som fän! :) pirrrrrrrrr i magen, hihi

nu blir det frukost.
sen väntar ikea för kudde, forex för dkr->nok, packning av väska nr2. och flytt av bil till långtidsparkering ;) och så kattflytten. miiiiih! lilla kis.
och ikväll blir det chillmys med subway


the sun is going down, the moon is coming up, let's get it poppin' now, let's tear this club up

Jag är sugen på utgång. Ja, ikväll igen. hihi. Det verkar dock som att alla ställen är stängda. Alltså ljuger djungeltrumman, de har väl automatiskt hej-det-är-lördag.

Packa packa packa. Blah. hihi, vill väl hitta något kul att hitta på ;)
Jag gillar att jag fått bestämma precis vart jag ska bo, hihi. Men det känns lite jobbigt att behöva ta med kudde och täcke. Lakan är chill. Men fan, det andra tar ju massa plats. Hej IKEA och vakuumförpackad kudde :) täcket ska jag rulla ihop nu och trycka ner i en sovsäckspåse, så fäster vi den på väskan. det är inte mer med det! :P hihi

be some kind of freak !

det är inte mitt fel.. det är ..................... mihihi

huvudvärk nästan väck :) hihi, vet dock att det inte är bakfylla, för jag drack nästan inte alls igår. can you believe it ;)

förresten borde det råda arbetsförbud 1/1 ! http://svt.se/2.22620/1.2284820/tagkrasch_pa_malmo_central
whoops! wasn't me ;)

dj, turn the music on, i wanna feel it!

mitt i all nyårstress förflyttas jag till ida. subwaybrunch. gratängmakande. bästa musiken ;)
tini goes vitlock. ida goes pokerstraight.

yeah, very nice firande med god mat och det bästa sällskapet. lappleken vann sofflaget, fick de sjukaste lapparna, wtfdiddeli? tå mot mage va väl fin. så jag fick ligga ner och hosta konstant i en kvart. ruuuligt :)
vid tolvslaget var det pusskalas som sören. vackert!
spännande promenad från fest -> utgång. gänget på 17 pers splittades och bruden som kände folket där försvann. men det blev supahbra!
och sen kom ju StordissarN-Tini fram, för den sööööötaste lilla 91:an förtjänar att bli dissad, hihi. men ja, joel, han va faktiskt söt. sådär "åh, va liten du är"-söt :) mohaha.
dansa dansaaa. heta brudar! ;)
riktigt bra nyår!


sick skallebank. men finaste katt myser.
packdag idag. blah, gillar inte att packa. det finns inte plats till allt jag vill ha med mig. knappast weekendresa, hihi.

RSS 2.0