poouuuufff

DÄR sprack bubblan.
f u c k !

Live your life, live your frikkkkkkin' life!

Planet lyfter om 8 timmar. Innan det ska jag bara packa resväskan, sova och ta mig till flygplatsen, checka in, lämna väskan och ta mig genom securitychecken... Bah. Men först, så ska jag kolla trikk + tåg-tider. Och ställa väckarklockorna.

Kom precis hem från en sjukt stressig kväll på jobb. Uffff.


Every where I go, I see beautiful people.

Gillar spontanitet! Gillar snygga människor. Gillar kino [shhhhinoooh] och skräckis på onsdagar. Gillar inte när planer spricker. Gillar att det gör så sablans ont i kroppen att jag lider av att gå upp till tredje våningen här. Gillar träningsvärk. Gillar att jag åker hem snart igen! Gillar att jag ska skriva nytt kontrakt på jobb på måndag. Gillar att jag får högre lön. Fniss. Kommer närmre mitt mål för var dag som går.
Men samtidigt, så kommer jag längre ifrån verkligheten. Och längre ifrån dig.

Spontanitet är det sexigaste. OMFG.


Men seriöst.. Palla att nattsjuksköterskan klagade över sin timlön! :O HELT SJUKT. haha, vilket land alltså! Hon har tydligen 250 norska kronor i timmen på sitt andra jobb. JeeeZ! (förresten så har alla två jobb. 100% = 35,5h/v. = ingenting!)
Så om du, little miss golddiggah, ska gifta dig rikt. Välj en norrmann.
Typ som Rebecca Loos, som handlade av Tess på Donken igår, haha. Oslo är bra litet!

JAAAA !!! :):):)NU JÄVLAR! NU ÄR JAG AUTORISERAD HJELPEPLEIER! HEJDÅ PLEIEASSISTENT-LÖN OCH HEEEEEEJ HJELPEPLEIER-LÖN! FAN VA VÄRT!!!!
NU SKA JAG GENAST RINGA CHEFEN!

OOOOOOHHHHH THE JOY!

It's not a problem for me, it's a problem for you

Städning och mys på Myggan, kramkalas med både Kanin(h****) och KP. Sen blev det trikk till Storo för träff med Tess, fullkomligt underbar brud, är så glad att jag har dej här! (Lustigt sätt vi möttes på, hon va tsm med Max före den tiden, sen så vi hookade första gången genom LUNARSTORM!!!!!)

Chase & Status – No Problem

Shitibangbang va jag längtar tills jag ska flytta hem. Månad/datum ändras i mitt huvud hela tiden, för att nuet ska kännas bra. Jobb och allt finns ju hemma också. Men ska vara här ett bra tag till. Om en vecka har jag varit här i 4 månader!
Och nu började sparandet, åtminstone ett tappert försök. Pengar får spenderas på hyra, mat och träning. Resterande läggs på hög. Jag ska också ha lagt undan 150 000 norska kronor när jag flyttar hem! ;)
Skickligt att jag inleder med att kolla skor på nelly.com. =)


Egenskaper de flesta skaffar sig i Oslot: extrem pengakåthet och snålhet. Hemlängtan. Man blir patriotisk också, älska Sverige! Och så blir man väldigt kritisk mot Norge och landets skattesystem.

I'm in love with Judas. (vem kallades Judas i fjol? ;))

Där ser man, min åsikt om bruk av PT förändrades på dagens timme. Helt sjukt hur han lyckades pressa ner mig mot golvet i marklyften, wawa! Och vilka vikter, wawa! Om vi fortsätter så kommer jag bli ännu mer amazing ;)
Gillar deras pre-summer slogan: Bikinis don't lie. Sug på den.
Efter slit med fria vikter belönade jag mig själv med en tur i ångbastun, schysst spa-avdelning.


Nu ska jag dra till Myggan för att städa ur mitt rum, och ordna allt så jag kan lämna nycklarna imorn. Hoppas vaktmästarn har tid då. Blah. Det kommer bli så nice att slippa tänka mer på det! :)


hold up, wait a minute, let me put some kush up in it

13.00 ska jag möta Mattias på gymmet, min PT. Jag skulle aldrig lägga en krona på en PT, jag kan sånt själv tack vare hälsa/friskvård-inriktningen på gymnasiet + intresset. Men 2h med en PT ingick i mitt gymmedlemsskap, så då ska jag ha det också! ;)

Dagens tips: dela jordgubbar och lägg i havregröten när du kokar den. Det blir som att äta med sylt, fast bra mycket nyttigare. Blir mumsmums med lite kanel i blandningen också.

Nu har jag inget onyttigt i vare sig min kyl eller min skafferihylla. Totalt osug och äckelkänsla inför godis, grädde, glass o liknande. 2 påsar chips ligger i min soffa, men de är inget hot. Jag äter väldigt sällan chips, de skulle hängt med på förfesten till Sensation, men så blev det visst inte.
Inner beauty won't get you laid.
Och nej, det är inte jag på påskbilden nedan, brukar inte fota min bakdel. Dessutom är min rumpa är mycket rundare än så ;P

She's hot on a rainy day, don't drown

Snoop Dogg – Wet
GLAD PÅSK.. typ i efterskott.

Let me turn on the lights and brighten me and enlighten you

Visa mig inte din desperation. Det finns inget som är mer avtändande än desperata killar. JeeeeZ.
Att jaga och att bli jagad, det är väl kul för det mesta - men det finns gränser på även den sortens galenskap. Ett nej är ett nej, vill jag inte så leave me the fuck alone..?


I'm on the right track, baby, I was born to be brave

Sjukt nice promenad längs Akerselven, check it out, den går genom hela stan, precis utanför ytterdörren. Helt sjuka omgivningar här, vackert med alla vattenfall. Ser dock lite missanpassat ut, sådär mitt i stan.Dagens plus:
jobb 7.30 - 15.30
utvilad, pigg & glad tini
bra kollegor
sinnessjukt bra betalt för att chilla
toppenväder
träningspepp

Dagens minus:
ont i vänster knä vid gång.. igen.
ett jack i pannan efter att ha skallat en hörna på ett skåp - ofrivilligt

Ändå lätt bästa måndagen på år och dar! ;)

Don't you dare slow it down !

F fotade mig på jobb idag, sen JewBoot:ade han mig. JeeeeZ! Den bilden ska jag ha :)

Helt syyyyykt så nice det var på jobb idag, jag fick i uppdrag att ta ut 2 brukare på promenad, det var ju helt okej med en timmes promenad för de gamlas skull. Det gör knappast ont att gå ut i 20 grader och sol. I synnerhet med fet lön på nära 300 svenska riksdaler per timme ;) mums? Sjukt chill arbetspass.
Jag tycker det är synd att gamla känner sig ogillade, det är så jävla fel. De senaste dagarna har flera av dem sagt att de tycker synd om oss som ska hjälpa dem. Stackars. Vi har alla valt våra jobb. Alla vet att jag hellre jobbar med äldre än med barn, trots att det är i princip samma arbetsuppgifter. ;)

Lite lagom panik i skallen har jag haft ikväll, men det lindrades väldigt mycket efter snack med E & moren min. Helt stört att jag varit här i 4 månader redan. Time flies when you're having fun.
Planen känns trygg. Men det blir inte officiellt förrän det är spikat och klart.

Ohlala, can you believe it? Jag ska lägga mig nu! =)
Puss Puss Ciao Jao !


Don't be a drag, just be a queen

Jag är van vid att vara ensam hemma alternativt ensam vaken i kollektivet. Downside av kollektivliv är när någon bestämmer sig för att duscha och en annan är superkissig. ;)

Kan förtelle dere at jeg ikke sov i går på dagen, fick värsta städdillet istället, så mitt rum är tipptopp. Och jag somnade innan huvudet ens hann träffa kudden igår. 11 timmars sleep. Värt.

Helt sinnessjukt så mycket tankar som ryms i mitt lilla huvud.
+ skallebank pga korkad jävla visdomstand #4.

Rebecca & Fiona – Bullets - Nause & Adrian Lux Remix Radio

Luften svider när vi andas in

Och som jag önskar att du var här nu
Jag vill bara höra dina hjärtslag
Och som jag önskar att vårt krig tog slut
Jag har lärt av mina misstag
Och du är lika ensam som jag


Ensam är stark. Flying solo. Aningen tråkigt att åka tillbaka till arbetslägret som folk lämnar idag till fördel för Svea Rike. Meeeen, jokes on you. För torsdag-måndag är det 100% storhelgs-ob. Plus kvällstillägg för oss som är så skillade.


Så du dricker öl, du dricker öl. Nej, det gör jag inte, har vart nykter hela veckan. (8)

Wawa! Sovit 4,5 h på 2 dygn, fram tills flygresan ofc - gillar att kunna somna dirr och inte vakna förrän planet touchar marken igen. Kent har smekt mina öron i flera timmar, koseligt :)
Riktigt nice att ha varit hemma. Överfint att träffa brewdarna och att få träffa Annelie lördag-fredag, en hel vecka. Det var fanemaj längesen sist. Mums på det fina Malmököttet assåååååeh. Och så Johannahänget igår, härliga tider!

Funderar över en tupplur nu och sen käka lunsj och dra till arbetslägret. OPEPP var ordet!

If U seek amy [eff ju see kay me]


Some of them want to use you, some of them want to be used by you.

Malmö är lätt att älska. Likaså att sova tre personer i en 140-säng. WE LIKE.
En kväll med MAX lökringar, cider, äppelvin, fålaktig Pel och Älsklings-Annelie :) Sjuka felsägningar och galet facebookbrukande, finfina bilder assss. Örk. Meeeene jaja, fri surf.

Imorgon blir det återresa. Blah. Jag känner ett galet osug. Nästa helg är det iaf MALMÖ som gäller. Och Lund. För det är ju vallebörgarN. Hoppas TeZZaN hänger med på mitt flyg, fniss.
Erbjudande om årets första havsbad nu, mesiga dewds. Sist jag havsbadade var november i nästan-minusgrader och storm. Men fina dewds som man gillar att se utan kläder, så man kanske borde nappa på det ;) muuuuuums !

Förresten så kanske mina Oslo-i-ett-år-planer förändras. Funderar på saken.. =) Till fördel för... MIG. Såklart.


I want to take you with me, to life with no more yesterdays

Härlig EH-fika med BabyHå, i solen! STORT MINUS = alla jävla ungar på EH. Ska man behöva bli förbannad? Cheesecake cookie dough är svingod + frappe (som alltid när det är varmt) ! :) Sen ett tappert försök till shopping som inte ledde nånvart, men fick iaf umgås med den finfina bruden! Lämnade henne vid bussen och bestämde att skorna jag hade på fötterna var alldeles för påklädda/tråkiga/svarta för så fint väder -> back to shopping. Så blev det ett par söta skor och ett spetslinne.
Sen kom man hem till mys med vovve och pizza från verona, sjukt värt!
Nu blir det en sån där grön brumbrum åter till stan för allmys med bästaste.

Inte alls lång tid kvar här, det lutar åt att jag måste åka imornkväll.
DU, lyssna på Train – Parachute. När du lyssnat klart på den, så kan du få lov att checka Parachute – The Mess I Made. Fallskärmsämnet alltså. Deeeeewd!


Wir sind allein

En fet humla bankar på rutan, vill komma in till mitt frukostmys 13.00, men nej, access denied.

OFTA jag är så produktiv! Shitibangbang. Jag steg upp för en timme sen, har hunnit duscha, äta frukost trots noll hungerkänsla, öppnat massa brev, ringt banken och ändrat månadsbetalning till sparandet ;) och insett att jag redan pensionssparat i 1½ år.

Igår var en riktigt bra kväll, ni två är så fina! :) Och potatissalladen och grrriiiillllköttet vi krängde var supergott. Spelet var aaaasakul, och förlorarens 4 cl vodkashot x2 slank ner nästintill obemärkt.

Återstår: njuta liiiiiite till. + boka flygresan.
Nu ska jag ge mig ut i solskenet, hoppa på en grön buss och möta upp en bh, fika, köpa kjol och sommarskor. Bilder från AAAAALLT kommer väl upp så småningom. :)
Jag gjorde alltså ett bra beslut häromdagen, jag behövde detta.

Boy, why you trippin' like that?

Vissa saker minns man inte.
Andra saker kommer man aldrig att glömma.
Det som hänt har hänt.

Simian – We Are Your Friends (Radio Edit)

All I do is win (hmmz, stryk det)

Inatt sov jag 1½ timme. I soffan. Lättare att andas när man sitter upp, less pain, så jag satt upp och sov de där 90 minuterna. Powersleeping som fan, för jag är inte särskilt trött nu. Det blir en liten jobbpaus nu. Lite livspaus överhuvudtaget. Välbehövt. Välförtjänat?

Allt fortsätter i helgens tema = allt som kan gå fel, går fel. no doubt. (sjukt positivt känns det, men jag kjör på, har inget annat val) men damn, denna morgonen hade jag sjuuuuk tur i oturen.

Vem skulle inte ? ;)


I need a doctor to bring me back to life

Gaaaah! Det gör så satans ont att andas. Jag förbannar alkohol, rökning, tafsande taxichaffisar och allt annat dumt.
Det är fan tur att man inte behöver dricka förrän valborg nu. ;) Och nej, jag vaknade inte ens bakis idag, för jag slutade dricka sprit 21oo igår.

Nu blir det sova.


We are your friends, you'll never be alone again

HELT JÄVLA SJUK KVÄLL OCH NATT. Jag orkar inte. Det som hänt platsar inte här. Men jag kan ju säga att jag INTE kommer glömma denna helgen på väldigt länge. Den bästa helgen tack vare besök från Malmö, dricka-hela-dagen och fina fina fina vänner. Sämsta helgen någonsin pga massa massa skit. Försöker att inte tänka på allt tråkigt som hände och som hade kunnat hända. Man blir ju lite rädd alltså. :/


Baby, let me blow your mind tonight

Britney Spears – Till The World Ends

Shoppingtur igårkväll med kp, Karlan och Jessi efter lite hotellhäng. Mupparna bor på Radisson Blu Plaza, 20:e våningen, sjuuuk utsikt! Men ja, shoppingtur pga att kp inte hade kläder till ikväll, många dewds äger inte vita kläder, töntigt. :P Sen blev det pizza från verona som vi klämde i oss (hälften av) på svenska föreningen, wawa, första gången jag äter pizza i det här landet. Inte jättegott faktiskt, dock inte typisk norsk pizza - denna var som en svensk fast torrare. :P

Nu blir det dusch, frukost, dagens första grogg, sminkning och sen en tur till Oslo S för att hämta Annelie & André! :):):) Jag är i extas, nu är ju 4 vänner i RÄTT STAD ;)

Ikväll kommer det dansas SÖNDER OCH SAMMAN. Vitt vitt vitt vitt vitt. Jag är massa mer peppad nu än jag var för ett halvår sedan när det var Sensation White i Köpenhamn. =)

Om ni vill veta så ligger alla mina svarta kläder i tvättmaskinen, white-dagen i ära ;)

Finns inget ankare, finns inget som kan få mig still

För jag tror inte på någon eller någonting.
Jag måste tycka om Anton Kristianssons album.

Igår var en minst sagt märklig klyddig dag. Med en halv breakup och en annan återförening. Om jag hade lite issues med A förra veckan så är det KAOZ nu. Efter jobb igår drog jag till Myggan, där stackars kp numera bor nästintill ensam. Insåg det inte förrän jag fick världens största kp-kram, men jag saknar den killen - vi hängde ju massor när jag bodde där.

Sjukt skönt att ha jobbat klart för veckan nu! :) Länge sen man hade två dagar fritt.
Nu blir det dusch, sen ska jag kanske möta kp för å köpa kläder till honom å ha på sig imorn. Och äta middag med Karlan och Jessica! :) hihi, fan va kooooooselig helgen blir alltså! NICE!
TAGGA TAGGA TAGGA !!

DIRTY -> Snoop Dogg – Wet


Grundtanke:
Nem mani prom. =/

Ingen kan älska som vi.

DAGENS TIPS:
http://joysanchez.com


Jag ska riva mina murar tills vi ser varran'

Håller på att planera sommerferie.. Det måste visst vara bestämt denna veckan. Jag tänkte ju ha 1 + 2 veckor. Men nu verkar det bli 1 + 1 + 1, mycket resande fram och tillbaka. Det blir självklart även en tur till Stockholm för att fira broren mins examen :) Och så får jag vara med om viktiga sommarting i min stad.
Mitt hjärtas stad.

Jag är trött, har huvudvärk, men jag vill inte sova. Jag vill ligga och lyssna på härlig svensk musik, ett virrvarr mellan kent, melissa horn och lars winnerbäck.

PS. jag gillar inte svenska skatteverket. vad har jag gjort för att förtjäna att återbetala varje år? förutom att jag tjänar mer pengar än ni tycker att jag ska. ska man behöva bli förbannad?? ;) 
tacka vetja norge, nästa år så får jag 12% av årslönen i feriepengar. plus 30% av all skatt jag betalt 2011, skattefritt.

vi kan väl vänta tills imorgon, jag kan inte tänka klart

Vart är världen om 8 månader? Vad har hunnit hända fram tills dess? Hur sliten kommer jag vara efter mitt mongojobbår? ;) Är du lika snygg naken som du var sist? ;) How about me? Hur många i bekantskapskretsen hinner skaffa ungar? :P (UE)
Nyfiken i en strut...

Man vill alltid ha det som man inte kan få. Just nu längtar jag hem, efter att flytta hem. Men om jag gör det så kommer jag längta tillbaka hit.

Nästa gång jag kommer hem blir det SMASHING! :) Sen tänkte jag komma hem i mitten/slutet av mig och ställa till med fest, mihihih :) (Annelie, don't worry, din lgh kan förbli orörd, har en fin tanke) :) Längtar ju efter mina snyyyygga vänner! :)

Gymmat - check
Ätit - check
Nu ska jag dra till Deli de Luca och köpa kaffe, sen vidare till jobbet.
Huvudvärk - check :(


Jag önskar att allt fick plats.

Håll mig hårt
eller släpp mig helt
men lämna mig inte bunden.
Värm mig med din kärlek
eller lämna mig i kylan
men låt mig slippa frysa hos dig.
Krossa väggen av glas mellan oss
eller måla den svart
jag ser dig men når dig inte.
Lägg nyckeln till dig i min hand
eller låt den försvinna i djupet av ett blågrönt hav
men inte glimma på botten av en bottenlös brunn.
Älska mig ärligt
eller låt mig gå
men bestäm dig.

Och du kallade mig älskling.

Jag vaknade 8.00 imorse, ringde chefen DIRRR och sa ifrån att S var sjuk o att han borde låta A jobba. När jag kom ut från möterummet efter rapporten så sa han att han blev imponerad över mitt engagemang. Gulligt, han brukar inte visa uppskattning.
Och selfölgelig uppskattade A också vad jag gjort.
Riktigt bra kväll på jobb. :) Massagestund och fellesmiddag, så mysigt! Tänk att  200 spänn i timmen för att slappa. Är ni sugna på att komma hit och jobba, så bara hör av er! :) Chefen och vi hjälps åt för å ordna boende åt er.  


Idag var det tisdag, hihhihihi. :):) späääännande!

Tack för du ringde när jag gick hem. Skönt att du ringde när jag var mitt i parken, ensam, halv tolv på natten. Skönt att höra din röst. Ser fram emot imorgon.
Alla frågetecken slätas ut.


En del av mig vill flytta hem genast, omedelbums, för att inte gå miste om något som skulle vara så fint. Men en del av mig är rädd för att ens åka hem och hälsa på. Vem vet vad som väntar. Vill inte föreställa mig känslorna som väller över en innan man ska flytta hem.
Snackade med Fredrik, nattvakten, om livet. Han är tuff, han. 6 av de senaste 10 åren har han spenderat här, men flyttat lite fram och tillbaka mellan Malmö, Lund och Oslo. Snart flyttar han till Köpenhamn. JeeeZ. Han vet vad jag snackar om. Var är hemma?

I'll take my chances, and start again

Wawawiwa! Torsdag. STOR dag ;) fnissss

Nä fäääeeen, dags å sove. Och dags att sluta tänka, lika bra att lägga av med att svara på sms och samtal, jag orkar fan inte. Killar är fan skit ;P åtminstone när det är tjabb och man inte får ligga ;) höhö

I'm electric, I just want to dance

Yeah, då kickstartade vi veckan med dubbla arbetspass. = 7.30-21.30, med bara en kvarts paus på hela dagen. JeeeZ, ska man jobba så hårt för pengarna? Vart riktigt sliten ikväll, men jobbade med guttene A, A och D, riktigt nice. Massa tull (jävlande) men jag fick också mycket hjälp av dem :)

Up straight and totally honest. Bättre att vara ärlig från början än att bara leka med och såra nån så in i pipan sen, jag var själv med om det inte alltför länge sen.. Ikke noe hyggelig, kan jeg si dere. Men man överlever, för man inser snabbt att man är värd mycket bättre än så.
Inte alls kul, det där samtalet som jag precis hade. Fan. Men ja, ärlighet varar längst, förhoppningsvis så löser sig allt. :/

Hihi, massa söta saker att bli glad över idag. Typ att jag lyckades skriva värsta rapporten på norska ^^, utan stavfel! De andra svenskarna bangar norskan och skriver allt på svenska. NerDs. Och att A är stolt över mig. Och smset från Annelie. Och från systern min.
Fan ta jobb å att man måste bestämma semesterveckor redan nu. När ska jag vara fri i sommar? När blir vår fina rajd i Svea Rike? När är ni lediga, nära å kära? :)

Gonatt! ♥

Min livsstil är värsta fällan

Memories! Dom Viktiga Skorna – Kär I Din Mamma - Dvs Version Det var en galen freda'. Is, kyla, ugn och galen hetta.
Ibland dyker sånt upp i huvudet och man får lite akut hemlängtan.
Timbuk är ju också Malmö-gotteri. Men han har visst varit här med, Timbuktu – Live i Grünerlökka. Lökka is the place to be!


19.00 Sultan - köpt bl.a. ris, apelsiner och avokado
19.45 Elixia ! Tänkte köra i 40 minuter, men märkte hur bra och fort det gick, så bestämde mig för att köra 5 km på crosstrainern, aldrig sprungit så långt utan paus. Det tog nästan exakt 27 minuter :) Låg på mellan 80-90% av maxpulsen. Känns riktigt bra, särskilt då det var 4e gången jag tränat i år.
21.00 Promenera hem.
21.10 Börja laga mat. Koka ris, steka kyckling, blanda med tikka masala-sås. Fylla jätteburken = både lunch och middag imorn. Blir ju jobb 7.30-21 imorn. :) Och så lagade jag middag för kvällen - mac&cheese + proteinbar ;)

Nu blir det soooova, huvudvärken är tillbaka, så jag får väl klämma i mig en halvliter vatten innan jag somnar, är lite dålig på att dricka vann. Det är ju inte supergott precis, jag märker fortfarande klorsmaken.
Natta

Give me the moon(ey)

Jag jobbade 79,5 timmar förra veckan.

Nicki Minaj. Check her out ;)

I came to win.

Grill/ölkväll hos Sanna & Gurra igår med killgänget. Sen blev det utgång, YATZI. Helt okej, men där spårade vissa ur en del :P Sen promenerade vi vidare till Thors Hammare, men jag och A (36) drog hem istället. Riktigt fin människa, han.
Jag drack inte alls mycket igår, så idag är jag pigg och glad, slapp söndag, har legat och läst några kapitel av El Choco, smsat med Sanna och A. Chefen ringde och bad mig jobba dubbelt imorgon också, det funkar fiiiint, det.

Btw, så börjar jag bli solbränd :) Det kommer vara fint på lördag med allt det viiiita.
Finns ju massa plus med det fina vädret - det vet alla, men en del negativt/trist också - till exempel att framsidan av Oslo Sentralstasjon/Jernbanetorget numera är fullpackat hela dygnet. Fullpackat med pundare. Igår eftermiddag satt en man och rökte knark på foliepapper helt öppet. En annan sprang runt och frågade högt om nån ville köpa hasch. Lika mysigt att vänta på trikk/buss där som det var att traska upp från t-banan på Grönland för nån vecka sedan och se två herionister sitta och injicera. Helt öppet. Fredagsmys? ;P

Nu blir det Sultan för inköp av grönsaker/frukt. Sen blir det promenix till gymmet för 40 minuters cardio. Mmmz, motivation till tusen!

Imagination, life is your creation

Shiiiit, så pirrigt, på tisdag ska det planeras. Mycket kortare väntetider här än i Malmö, nice. Två - tre veckors väntetid istället för månader. Grymt ställe också. Waaah!
Spännande!

I can see you underwear from under here

http://www.youtube.com/watch?v=_lbZpFBGq1k
Härlig musikvideo med lite peppande brudar för er som behöver banta ner er. Varsågoda, fatsos!


Vi, skinny bitches, tar oss en öl till nurå! ;)
och vi som inte behöver banta kan sjekke http://www.youtube.com/watch?v=dhcGNN9r1D4 ! :) massa massa bra!
ciao

If you want it, you can get it for the rest of your life

Vad definierar vit helg? Är det att man bara brukar vitt? Typ kläder, näsestoff, dricka, osv? (typ sensation white helger alltid) Eller att man håller sig ifrån allt kul som Gud gett oss för att få de jobbfria helgerna att gå snabbare? Det är frågan.
Jag röstar i alla fall för att uppskatta vad Gud gett oss. ÖÖÖÖÖÖÖÖL! i solen! Damn, va härligt det ska bli. Fina själar i fina kroppar (de flesta iaf ;)) Jag är totalt osugen på grillat o va ganska hungrig efter jobb så det blev stuvade makaroner, sjukt gottttt

Jag fick äran att vara kjökkesjef idag på jobb, så jäkla nice! Stressigt från o till, men inget jävla skitjobb. :)

I can never repay you for what you did for me

Alla händelser, goda och onda, bär något med sig. Det kan vara något stort, det kan vara något litet. Exempel på det: jag är singel, älskar mitt liv och får göra precis vad jag vill. Tack för att ni hjälpt mig med det, singelbiten åtminstone ;)
Tänk ändå, för 2 år sen flyttade jag och N ihop, time flies. Vi spenderade totalt 4 år tillsammans. Inte trodde jag i min vildaste fantasi att jag nu skulle bo i ett kollektiv, än mindre i Oslo. Frihet är nice. (det är knappast nån panik med att börja plugga, stadga sig, skaffa barn och all that shit. LEV LIVET MEDANS DU HAR CHANSEN!)
Men jo, saknar självfallet mina underbara vänner och *. Tryggheten.

Lindex -> Gym -> ICA -> köket -> ägggmiddag -> rummet -> apelsin (!)(första apelsinen jag köpt frivilligt och ätit, någonsin! har alltid varit negativ mot apelsin då jag aldrig smakat en söt, bara beska och sura sådana) -> göra sig i ordning för bingen -> pyjamas på -> El Choco -> John Blund -> buss -> t-bana -> Jobb.
Sen börjas det väl om igen ;) Tanken är cardio varje dag. Då mår man fan toppen! :)

Jag är högt över molnen

Vil dere se?vi har kjempefint vær i dag.


jeg går over brua hver dag når jeg går til bussen. jeg bor i huset til høyre.


koselig utsikt fra vinduet mitt


God snack (äkta norrbagge som är käääär i knekkebrød med brunost og jordbærsyltetøy)

Yeah, nog med bilder för denna dagen.
Nu ska jag promenera till Olav Ryes Plass, till Åhléns närmare bestämt, för att införskaffa Aussie schampo & balsam, luktar så jäkla gott!. Därefter blir det promenix till gymmet, tänkte inte glömma ta med mina träningsskor idag ;)
Duktig flicka här som är överpigg för att jag bara jobbat 8h idag, började ju vänja mig vid att inte gå hem förrän minst 14 h var avverkade. Jag har städat badrummet vårt och satt igång en maskin tvätt. Kom hem för drygt en timme sen. Hallååååå var är lat-tini? ;/ Efter gymmet blir det Sultan för frukt&grönt-inköp! :)


rompe rompe rompeeeee

Heeelt okej att vakna 6.30, stiga upp, stressa, klä på sig, springa till bussen -> t-banan, hinna till jobb 7.30. Heeelt okej att jobba chill, men länge. Heeelt okej att få gå hem 1½ h tidigt genom att inkassera en gentjänst som kollegan varit skyldig mig i 3veckor nu. Heeelt okej att beställa lökringar & 1 cheeseburgare på mcdonalds och få lökringar + 2 cheeseburgare för att man snällt väntade länge. Hallåååååeller? Jag fick ju 2 nylagade burgare istället för en gammal, det är bara att tacka.
Ja just det, heeeelt okej att ha tjänat runt 4 papp för en arbetsdag. :)

Strax blire sova, men innan det - kränga mcd ;) och så läsa lite i el choco - boken. kanske checka bigbrothersverige (inte sett sen sjukhusveckan) eller paradisehotellnorge (aldrig sett, men tydligen så kom det en paaartysvensk in i veckan) när man inte får jobba så får man ju ha andra tidsfördriv ;)

I fly solo

Skön låt! Wiz Khalifa – Fly Solo

Som väntat ringde janbanan och frågade vänligt om jag ville tjäna CASH imorn, övertidsbetalning blablabla, och självklart svarar ArbetarN jaaadååeeeh! Så morgondagens arbetstid känns härlig 7.30-22.30, med en halvtimmes paus kl 12.
Ikväll blir det bara jobb 18-22. Skönt att inte jobba ihjäl sig idag också, har fått massa kliande prickar på halsen. Spännande va? Själv är jag lite orolig, för jag vet alltför väl hur det känns med allergichock, inte särskilt kul. Nu, efter medicinering, så kliar det åtminstone inte längre. Men det ser ju lagom snyggt ut.. ;P Lite som om jag hade 200 finnar från käkbenet ner på bröstet.

Spotify premium gick ut för 2 dagar sen, diddeli! = jag har varit här 3 månader nu! Fixade löpande premium precis, sjukt värt när man pendlar! ;)

What's in it for me? #3

whatthefuckdiddeli??!! Inte nog med 26h övertid heller. Idag blev det inte 8-14 och 18-22, utan det blev 8-22, chefen ringde till mig direkt när jag gick hem 14.00 och bad mig komma tillbaka och jobba resten av dagen/kvällen. Jag är knappast sen med att säga nej, i synnerhet inte i dagens ösregn, inte precis så att man skulle kunna njuta av vädret i 4 lediga timmar ;)
Blev även tillfrågad om jag ville jobba dubbeltpass på torsdag, så jag nappar väl på det nu när jag kan, trots att jag är zoooombie nu. Fniss, cash is king? ;)
Så ja, på en vecka har jag nu enligt vaktlistan 36h extra. Ännu är extravakter inte uppsatta torsdag och lördag, men vänta bara. Här ska det jobbas SÖNDER! ;)

På bara en veckas arbete får jag råd med bimbofieringen. Mohaha


What's in it for me? #2

Det räckte inte med 20h extrajobb denna veckan. Sjuksköterskan frågade mig vänligt om jag kunde jobba dag imorgon också. = Dubbla pass imorn, wihoo! Så vi utökade det hela till 26 timmars extrajobb, på bara 7 dagar. Jag är en sann arbetsnarkoman, så jag bara tackar och tar emot. ;) Heja Norge och övertidsbetalning! ;) 


Kom precis hem från jobb nu, ska äta upp min deli-mat (carbonara), dricka en massa mjölk (välförtjänt vardagslyx) och sen ska jag sova. Har sovmorgon imorn, börjar inte förrän 8, eftersom jag är så snäll o ställer upp. Yaay me.

Svara på inlägget nedanför nu, om ni tör ! ;)


What's in it for me?

Jag har slagit mitt personliga rekord på extrajobb, hemma jobbade jag som mest 18h extra på en vecka. Men denna veckan jobbar jag 20h extra. Med övertidsbetalning. (Tänkte ordna så jag får extrapass imorn och onsdag också;))
Alltså tjänar jag lite större pengar än förut. Och lever ganska mycket billigare här, än hemma i Malmö, trots prisläget här. Jag är ju inte ute och shoppar en massa eller köper en massa snabbmat. (typ pizza från 180 kr på peppes)

Någon som kan/vågar gissa på vad jag sparar till?
- Bimbofieras: bröstförstoring, läppförstoring, hårförlängning
- Utbildning till min framtida man så han kan laga mat och städa ;)
- För att slippa ta studielån när jag ska börja plugga
- Bosätta mig i Oslo (man kan ju köpa en tvåa för 2 miljoner, det är väl lagom)
- Flytta tillbaka till Holland
- Flytta till Spanien
- Överta Svenska Föreningen och utnyttja ungdomar och tjäna mer pengar
- Resa runt i Sverige
- Resa jorden runt
- Resa till månen
- Köpa husvagn och snylta mig genom Sverige/världen
- Först bimbofieras och sen köpa en sportbil
- Köpa en 5-rumslägenhet mitt i Malmö centrum, och bygga om 3 av rummen till walk-in-closets
- Skänka pengarna till välgörenhet
- Skänka pengarna till den som vågar gissa på vad jag sparar till
- Muta * så han gifter sig med mig
- Betala skadestånd till alla mumsiga män och kvinnor jag tuggat på
- Starta en skola i ett behövande land i Afrika/Sydamerika
- För ett äkta liv i lyx

What you get is what you see

Från kleptoman på fyllan till kannibal på fyllan? Försökte visst äta upp en man inatt. Förlåt V, men du är mumsig? ;)

Jobbade dubbla pass igår, wihoo. Work hard - party hard, det är sant fanemaj. Jag var ju då fyllesyk fram tills sex ikväll, damn it. Riktigt kul fest för Gurra igår, med traskande till Qadish, här på lökka, där min kollektivvän C jobbar som bartender, chill ställe. 
Tydligen är det det nya nu, färga håret brunt och hänga på Qadish. Ska man haka på trenden? Kände mig faktiskt lite omodern med mitt blonda hårsvall igår.

Från en slags mat till en annan. (Med litet inslag av kleptomani?) Mat lånad på obestämd tid direkt hitflugen från jobbet. Det blev knäckebröd med brunost och jordgubbssylt, snacka om att jag blir påverkad av min omgivning här? ;) Trodde seriöst aldrig att jag skulle äta det frivilligt, men det är sån där skum intressant smak som lockar ;) brunost is the shit? (sure does look like it)

Dagens tipsIntressant bok, true story. Helt galet kan det gå.
(Typ allt som glimmar är inte guld - det kan vara handfängsel?)

Jobb 18-22 ikväll, hence the reading of this book. Imorgon: 7.30-15.30 och 18-22. Sen blire FEEEST hos Sanna & Gurra, G fyller år! Söndag: 15-22.30
Jobbar huuur många dagar som helst på raken, gärna dubbla pass. Cash is king? ;) Det kallas inte Oslo Deluxe för intet, skjönner dere? Work hard, party hard.

If I fall, if I die, know I lived it to the fullest

I'm on the pursuit of happiness, and I know
Everything that shine ain't always gonna be gold
Hey, I'll be fine once I get it, I'll be good

I want you to see all of the lights

Åh, vilka härliga människor jag bor med! :) Riktigt chill stämning. Vi är två tjejer årgång '89 som flyttade in igår och dagen innan, bor med 2 killar som är 25 och 26 bast. Killarna jobbar dag/kväll om varandra och tjejen jobbar alltid natt. Jag jobbar både dag, kväll och ibland både och =) = Alltid någon hemma, skönt faktiskt. Väldigt sociala människor :)
Undrar om jag någonsin kommer vilja flytta härifrån. Undrar hur det kommer kännas att bo ensam i ettan i Malmö sen. Yeah, we'll see. Ingen stress med att flytta hem iaf. (Chefen har godkänt övertidsbetalning igen, så nu är det bara att kööööra på. Imorgon jobbar jag dubbla pass, på måndag tar jag ett extrapass.)

Jag var på gymmet idag, yeaaahh! Glömde dock träningsskorna så jag tog mina uteskor och tvättade i smyg, vad gör man inte för att få lov att träna? ;) Rekordtid på 2km på crosstrainern, riktigt pepp och pigg var jag. Sen tog jag det lite chillare. + Ryggträning, känner att det behövs. NICE! Är kär i mitt överfräscha gym! checka http://www.elixia.no, dyrt, men värt.
bla bla bla bla bla bla bla blaaaaaa :)

17.00 ska jag dra ner till trikken -> t-banan -> jobb. Innan det ska jag äta nyköpta jordgubbar! :) 15kr per paket, gött va ;) köpte givetvis två paket. Tack Tess för du visade mig Sultan, riktigt fräscha grönsaker & frukt. + billigt.


Ps. Jag lurade BC imorse per sms, hihi, suckern gick på det ;P men jag har iaf lurats färdigt för idag. Lär ju få läsa något lustigt på jobb.
(Nya-Kollektiv-Niklas sa att han hade blivit lurad på jobb, det satt en lapp om indragna pauser och att alla som fuskar o tar längre paus får avdrag på lönen, osv. Det hade ju kunnat vara på riktigt eftersom de skär ner på det mesta) :P

la da di, la di da

Ska man berätta att man vaknade utvilad i Norge för första gången nånsin?
Ska man berätta att man mår bra idag trots att näsan vill leka förkyld?
Ska man berätta att man betalat alla sina räkningar och deposition?
Ska man berätta att man är galet nöjd med gårdagskvällens inköp på IKEA?
Ska man berätta att man dricker *?
Ska man berätta att man starkt överväger att gå till gymmet trots att man duschade för en timme sen?
Ska man berätta att man är nöjd med valet att flytta till Norge?
Ska man berätta att det finns en massa stjärnor hemma som man anser ska flytta hit och dela landets rikedom med?
Ska man berätta för vännerna att man uppskattar dem och saknar dem otroligt mycket?
Ska man berätta för * att * gör en glad?
Ska man berätta för sina läsare att Matrix So Silver fortfarande är lika grymt som när jag köpte det första gången förra året?


Ni avgör.

RSS 2.0